Η Noval Property ολοκλήρωσε την κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων logistics στη Μάνδρα Αττικής και παρέδωσε το ακίνητο προς χρήση στη μισθώτρια εταιρεία Σηγκαλ Διαμεταφορική Εμπορική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (Seagull).


Πρόκειται για μία καινοτόμα και περιβαλλοντικά βιώσιμη επένδυση, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023 και συνίσταται στην κατασκευή ενός Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής υψηλών προδιαγραφών, με μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα ξηρού φορτίου, στοχεύοντας να είναι το πρώτο κτήριο logistics με πιστοποίηση LEED GOLD στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου, η κυρία Τζένη Μουρούσια, Chief Investment Officer της Noval Property,δήλωσε: «Η επιτυχής και εμπρόθεσμη υλοποίηση ενός ακόμη περιβαλλοντικά βιώσιμου έργου προκαλεί σε όλους εμάς στη NovalProperty αισθήματα χαράς. Σήμερα, η ζήτηση για σύγχρονες αποθήκες υψηλής λειτουργικότητας είναι εξαιρετικά αυξημένη, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχει μεγάλο διαθέσιμο απόθεμα περιβαλλοντικά πιστοποιημένων κέντρων logistics. Γι’ αυτόν τονλόγο, το ακίνητο είχε μισθωθεί ήδη πριν από την έναρξη της κατασκευής του. Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να προχωράμε στη δημιουργία καινοτόμων αναπτύξεων, θέτοντας ως στρατηγική μας προτεραιότητα την ανάπτυξη περιβαλλοντικά βιώσιμων, σύγχρονων και υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικών ακινήτων».