Σε μια πράξη αγάπης προχώρησε τα Χριστούγεννα η LAMDA Development. Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Wise Greece πρόσφερε HOPE Boxes με 15 τόνους τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε 11 οργανισμούς στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.
Σε αυτή την ενέργεια κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς συμμετείχαν τόσο οι εργαζόμενοι της LAMDA Development, όσο και οι επισκέπτες των εμπορικών κέντρων της LAMDA (The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, Designer Outlet Athens) και της Μαρίνας Φλοίσβου, δίνοντας όλοι μαζί αγάπη και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και  χρειάζονται τη φροντίδα μας ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια των γιορτών.
Συγκεκριμένα, κάθε εργαζόμενος/η της LAMDA Development επέλεξε έναν οργανισμό σε έναν από τους δήμους όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία, δηλαδή σε Ελληνικό, ‘Αλιμο, Γλυφάδα, Μαρούσι, Σπάτα και Θεσσαλονίκη, για να προσφέρει ένα HOPE Box, το οποίο περιείχε 10 κιλά τροφίμων. Οι οργανισμοί  στους οποίους προσφέρθηκαν τα HOPE Boxes ήταν το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ‘ΑμεΑ  «Ο Καλός Σαμαρείτης», το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίας (Πρώην ΠΙΚΠΑ), η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή»,  η Παιδόπολη «’Αγιος Ανδρέας», ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «’Αγιος Νικόλαος», το Ίδρυμα Χατζηκώνστα και ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή».
Επιπλέον, με την ενέργεια «Κάθε επίσκεψη μετράει», η LAMDA Development μετέτρεψε τις επισκέψεις στα εμπορικά της κέντρα και τη Μαρίνα Φλοίσβου κατά τη διάρκεια των γιορτών σε ακόμη περισσότερα τρόφιμα, τα οποία δόθηκαν σε τοπικά ιδρύματα, όπως το Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.
Τα «κουτιά ελπίδας» παραδόθηκαν στους οργανισμούς από ομάδες εργαζομένων της LAMDA Development, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά τόσο με τους ωφελούμενους των οργανισμών όσο και με συνανθρώπους μας που με την καθημερινή προσπάθεια και αγάπη τους φροντίζουν, να κουβεντιάσουν μαζί τους και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά, σκορπίζοντας παράλληλα χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας.