Τον νέο βιολογικό καθαρισμό και τους αγωγούς λυμάτων του Δήμου Εμμανουήλ Παππά Σερρών, στο Χρυσό, εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Το ολοκληρωμένο έργο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των περισσοτέρων των 12.000 κατοίκων της περιοχής.

«Είναι μία σημαντική ημέρα για το Δήμο Εμμανουήλ Παππά και τις Σέρρες γιατί με πολλή και μεθοδική δουλειά, με στενή και εποικοδομητική συνεργασία ολοκληρώσουμε τις εργασίες και εγκαινιάζουμε  ένα έργο πνοής, που κάνει καλύτερη την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα χιλιάδων των συμπολιτών μας. Ένα έργο που δίκαια απαιτούσε η τοπική κοινωνία και για το οποίο δεσμεύτηκα ως Περιφερειάρχης, ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα το χρηματοδοτήσει, θα το ολοκληρώσει και θα το παραδώσει στους συμπολίτες μας», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τα στελέχη του Δήμου, της Περιφέρειας και της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία τους, που, όπως είπε,  αποδίδει καρπούς για όλους τους πολίτες.