Αγωγός φυσικού αερίου έσπασε κατά τη διάρκεια εργασιών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η βλάβη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γεωργίου Σεφέρη και Λόρδου Βύρωνος και στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, του περιστατικού επιλαμβάνεται η αρμόδια εταιρεία διανομής φυσικού αερίου.

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εξαιτίας της ρήξης αγωγού αερίου στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, όπως διαβεβαιώνει με σημερινή ανακοίνωσή της η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η οποία επισημαίνει ακόμα ότι η αποκατάσταση της βλάβης θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ρήξη αγωγού χαμηλής πίεσης πραγματοποιήθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια εργασιών τρίτου φορέα στη διασταύρωση των οδών Λόρδου Βύρωνα και Γεωργίου Σεφέρη.

«Από την πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο τη βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή. Από τη βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία 273 καταναλωτών (…) Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου. Η εταιρεία θα κρατά τους πολίτες ενήμερους για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση._