Σε δηλώσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η τοποθέτησή του είχε ύφος ενωτικό, απευθύνθηκε σε όλους τους Έλληνες και της Ελληνίδες, έκανε ξεχωριστή αναφορά ακόμη και σε αυτούς που δεν στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία με την ψήφο τους ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες και την οικογένειά του.

«Η απλόχερη στήριξη αυξάνει την ευθύνη. Νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα μου με όλες μου τις δυνάμεις. Θα μείνω πιστός στο στο εθνικό μου καθήκον. Δεν θα ανεχτώ έπαρση και αλαζονικές συμπεριφορές» σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συμπλήρωσε ότι η δεύτερη θητεία της Νέας Δημοκρατίας θα αλλάξει την Ελλάδα ενώ έκανε λόγο για ισχυρή πατρίδα στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης. «Από αύριο η νέα κυβέρνηση καλείται να μετουσιώσει σε έργο την εκλογική νίκη. Ο λαός μας έδωσε μια ασφαλή πλειοψηφία και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν ταχύτατα. Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων ενώ τόνισε ότι το κράτος θα είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες, και ειδικά στους πιο αδύναμους.

«Όταν έκανα πριν 20 χρόνια τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα εκλεγόμουν για 2η φορά ως αυτοδύναμος πρωθυπουργός. Δούλεψα σκληρά για να φτάσω εδώ για να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τους συνεργάτες μου. Όμως, το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου» σημείωσε.

«Ξημερώνει για όλους αύριο μια ακόμη καλύτερη ημέρα», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις:

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies από το YouTube για την αναπαραγωγή αυτού του video. Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στο YouTube, μία υπηρεσία που παρέχεται από τρίτους.

Πολιτική Απορρήτου YouTube

Με την αποδοχή αυτής της ενημέρωσης, οι ρυθμίσεις σας θα αποθηκευθούν και η σελίδα θα ανανεωθεί.