Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) ανακοίνωσε ο όμιλος εταιρειών Softone. Οι δύο οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την καθοριστική σημασία της υποστήριξης της μετάβασης των επιχειρήσεων στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή μέσα (και) από την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εκπαίδευσης σε στελέχη(επιχειρήσεων) και επαγγελματίες.

 Το ευρύτερο πλαίσιο της σύμπραξης αυτής, προβλέπει την από κοινού δημιουργία και διεξαγωγή σεμιναρίων με στόχο την απόκτηση ευρύτερων γνώσεων που άπτονται της λειτουργίας λογιστικών/φοροτεχνικών γραφείων, καθώς επίσης οικονομικών και διευθύνσεων λογιστηρίων επιχειρήσεων, λειτουργώντας συμπληρωματικά με τις υφιστάμενες εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εταιρειών του ομίλου Softone. Η συνεργασία αναμένεται να εγκαινιαστεί με τη διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων λογιστικής κατάρτισης, στο πλαίσιο των οποίων οι σπουδαστές θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα πρακτικής εκμάθησης σε εφαρμογές του ομίλου.

 Ο Πάνος Μαρτίνης, CEO του ομίλου εταιρειών Softone, δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική συνεργασία μας με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των προσπαθειών του Ομίλου SOFTONE για την υποστήριξη των λογιστικών γραφείων και επιχειρήσεων της αγοράς μέσω της εφαρμοσμένης εκμάθησης. Πιστεύουμε ότι η σωστή εκπαίδευση έχει θεμελιώδη σημασία για την καλύτερη και σωστότερη αξιοποίηση του λογισμικού της SoftOne και της Prosvasis. Για αυτό, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ξεκινάμε τη στρατηγική συνεργασία με τον κορυφαίο φορέα εκπαίδευσης λογιστών στην Ελλάδα, και βάζουμε τα θεμέλια για μία ευρύτερη μελλοντική συνεργασία που θα δώσει ισχυρή προστιθέμενη αξία στους πελάτες του Ομίλου μας».

 Ο Νίκος Γκούντας CEO του Κέντρου Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ανακοινώνουμε σήμερα τη στρατηγική μας συνεργασία με τον Όμιλο SOFTONE, τον κορυφαίο Όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα. Η κοινή μας πίστη στην προσφορά διαρκώς καλύτερων υπηρεσιών που θα αποδίδουν αξία τόσο στους λογιστές όσο και στις επιχειρήσεις που αυτοί εργάζονται, αποτελεί την κινητήριο δύναμη της συνεργασίας μας με τον Όμιλο SOFTONE. Παράλληλα η στρατηγική αυτή συνεργασία συνιστά το θεμέλιο λίθο νέων πρωτοβουλιών πάντα με πυρήνα το όραμά μας να δημιουργούμε καλύτερους λογιστές για αποδοτικότερες επιχειρήσεις του μέλλοντος».