Τα έξυπνα ρολόγια έχουν αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, λόγω της ανθεκτικής, φορητής και εύχρηστης φύσης τους. Η επιλογή ενός smartwatch είναι συχνά μια καλά μελετημένη διαδικασία, καθώς οι καταναλωτές αφιερώνουν σχεδόν ένα μήνα στην αναζήτηση της ιδανικής συσκευής. Επιπλέον, οι καταναλωτές έχουν την ανάγκη να αισθάνονται ότι μπορούν να βασίζονται στο smartwatch τους για να είναι λειτουργικό, εύκολο στη χρήση και να μη χρειάζεται να ανησυχούν για τη φθορά του από την καθημερινή χρήση, σύμφωνα με την πρόσφατη μεγάλη έρευνα «Smartwatch Market Insight Report», που διεξήγαγε η Huawei σε συνεργασία με τους ερευνητικούς φορείς Ipsos Poland, Pollster και GfK.

Με βάση τα ευρήματα της Huawei, τα βασικά κριτήρια αγοράς είναι η διάρκεια ζωής, η συμβατότητα με άλλες έξυπνες συσκευές και η αντοχή στο νερό. Μάλιστα, το 67% των ερωτηθέντων αναφέρουν την αντοχή στο νερό, ως το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό μαζί με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι λειτουργίες ενός smartwatch παίζουν, επίσης, σημαντικό ρόλο στην απόφαση αγοράς, με εννέα στους δέκα να θεωρούν την παρακολούθηση της υγείας ως το κορυφαίο χαρακτηριστικό ενός έξυπνου ρολογιού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα Huawei smartwatches είναι ο ιδανικός σύντροφος για όσους αγαπούν την υγεία, την άθληση και την μόδα. Διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα κατασκευής, πλήθος λειτουργιών και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Επίσης, υποστηρίζουν πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης, μέτρηση SpO2, Ηλεκτροκαρδιογράφημα με πιστοποίηση, μέτρηση πίεσης του αίματος και πολλά άλλα.

Στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών της εταιρείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν μεταξύ άλλων τα HUAWEI Watch GT 3 Pro (Black), HUAWEI Watch GT 3 SE, HUAWEI Watch Fit 2 (Silicone Strap) και HUAWEI Watch GT Runner, με πασχαλινή έκπτωση που ξεπερνάει το 30%. Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα. Οι πασχαλινές προσφορές προσφέρονται από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei και ισχύουν έως το τέλος Απριλίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.