Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με ομόφωνη απόφαση του  Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ εγκρίθηκε η πρόσληψη με μπλοκάκι 73 σταθμαρχών από την 1 Απριλίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Αυτό λέει το έγγραφο του Οργανισμού που αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 16 Φεβρουαρίου, δώδεκα  ημέρες πριν το θανατηφόρο δυστύχημα.

Πιο συγκεκριμένα στο ΔΣ συμμετέχουν:

1. Σπυρίδων – Κλέαρχος Πατέρας, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος

2. Αθανάσιος Κοτταράς, Μέλος Δ.Σ.

3. Γεράσιμος Κατσιγιάννης, Μέλος Δ.Σ.

4. Ουρανία Σαγιάκου, Μέλος Δ.Σ

5. Αθανάσιος Λεβέντης, Μέλος Δ.Σ.(Εκπρόσωπος εργαζομένων)

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Στη συνεδρίαση παραστάθηκε ο Νομικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Λαζαρόπουλος, χωρίς δικαίωμα ψήφου. Και αφού διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία, η αρμόδια για το θέμα Προϊσταμένη Διεύθυνσης κα Στυλιανή Κολιοπούλου, ανέπτυξε προφορικά την υπ’ αριθ. 9007874/09-02-2023 εισήγηση της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΔΟΔΑΔ). ΑΠΟΦΑΣΗ με αριθμό 6213.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε γνώση της με αριθμό 9007874/09-02-2023 εισήγηση της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΔΟΔΑΔ), που αφορά την παροχή υπηρεσιών στην ειδικότητα Σταθμάρχη, μετά από συζήτηση, με ομοφωνία των παριστάμενων μελών του.

Σημειώνεται ότι κάλλιστα η απόφαση θα μπορούσε να περάσει κατά πλειοψηφία αλλά εμφανίζεται, πέρα από την ορισμένη διοίκηση ακόμη και ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων κ Αθανάσιος Λεβέντης να δίνει θετική ψήφο στην απόφαση του Οργανισμού, πιθανώς κατανοώντας τις ελλείψεις σε σταθμάρχες και στη δυσκολία να γίνουν προσλήψεις αορίστου χρόνου.

Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί  για το σύνολο των 73 ατόμων ανέρχεται σε 783.000 και μαζί με το ΦΠΑ φτάνει τα 970.920 ευρώ.

Για τον κάθε εργαζόμενο το μηνιαίο μικτό εισόδημα ανέρχεται σε  μικτό εισόδημα 1.787 ευρώ και στο σύνολο του εξαμήνου οι μικτές αποδοχές φτάνουν τα 10.726 ευρώ ανά εργαζόμενο.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων προέρχεται από τις  τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ  και η  συνεργασία με την παράταξη του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθεί  όλο το έγγραφο

diageia_ose_proslipseis_tempi (1)