Happy104FM!
Happy104FM!
Πηγή Εικόνας: https://twitter.com/happy104_fm

Σε μια εκλογική χρονιά, ο όμιλος ΣΚΑΙ που πάντα (τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει τα ριάλιτι…) έδινε έμφαση κυρίως στην ενημέρωση, αποφάσισε να δώσει ένα μήνυμα για τη νέα χρονιά που ξενίζει τους πιστούς ακολούθους του… Συγκεκριμένα ο όμιλος του Φαλήρου ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου μουσικού ραδιοφώνου στην Αθήνα, στη συχνότητα των 104 FM με το όνομα Happy104FM!

Σε συνέχεια πληροφοριών που κυκλοφορούσαν, ο όμιλος ΣΚΑΪ εξέδωσε λοιπόν και επίσημη ανακοίνωση στην οποία διαφημίζει το λανσάρισμα του νέου ξένου mainstream μουσικού ραδιοσταθμού του, αναφέροντας ότι σύντομα θα ξεκινήσει και το πλήρες πρόγραμμά του.

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ μάς συστήνει το νέο του ραδιόφωνο, τον πιο χαρούμενο σταθμό της πόλης, τον Happy 104 FM. Εδώ, που η ξένη μουσική και τα τραγούδια που τρεντάρουν αυτήν τη στιγμή συναντούν τη «happy side of life». Ήδη από την 1η Ιανουαρίου ο Happy 104 FM στέλνει τις δικές του Happy New Year ευχές μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το νέο δημιούργημα του Ομίλου ΣΚΑΪ θα ξετυλίξει σύντομα το πλήρες πρόγραμμα του. Για την ώρα υπόσχεται non stop happy tunes! Cause we ‘re happy!»

Σημειώνεται, όπως είναι αναμενόμενο, ότι ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός Happy 104 έχει δημιουργήσει ήδη την παρουσία του και στα social media, όπως στο Facebook, το Twitter, το Instagram, το TikTok και το YouTube. Στο τελευταίο μάλιστα, έχει αναρτήσει και το πρώτο του διαφημιστικό σποτ :

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies από το YouTube για την αναπαραγωγή αυτού του video. Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στο YouTube, μία υπηρεσία που παρέχεται από τρίτους.

Πολιτική Απορρήτου YouTube

Με την αποδοχή αυτής της ενημέρωσης, οι ρυθμίσεις σας θα αποθηκευθούν και η σελίδα θα ανανεωθεί.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει και αυτός την πεπατημένη των minimum ραδιοφωνικών φωνών, των playlist κλπ που έχουν μετασχηματίσει τη ραδιοφωνική μπάντα της Αθήνας τα τελευταία χρόνια…