κατάστημα Πλαίσιο
Eπαγγελματικό ακίνητο επιφάνειας 1.693 τ.μ, στη εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης & αμυγδαλέας, Νέα Ευκαρπία, Θεσσαλονίκης.
κατάστημα Πλαίσιο
Eπαγγελματικό ακίνητο επιφάνειας 1.693 τ.μ, στη εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης & αμυγδαλέας, Νέα Ευκαρπία, Θεσσαλονίκης.
Πηγή Εικόνας: Intercontinental ΑΕΕΑΠ

Με το βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία η Πλαίσιο Computers συνεχίζει τη δραστηριότητά της στο ελληνικό επιχειρείν έχοντας ως προτεραιότητα να δημιουργεί αξία, να προσφέρει γνώση και να υποστηρίζει την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας. Τα παραπάνω ανέφερε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος Κώστας Γεράρδος μιλώντας στο CEO Initiative 2022.

Ο κ. Γεράρδος αναφερόμενος στις προκλήσεις της εποχής σημείωσε ότι, μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η ένταξη της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Εστιάζοντας ειδικότερα στους νέους, ο κ. Γεράρδος σημείωσε ότι όραμα της εταιρείας είναι πώς θα ευαισθητοποιήσει τα παιδιά να ασχοληθούν με τη θετική πλευρά της τεχνολογίας, δηλαδή τη δημιουργία. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε πριν από ενάμιση χρόνο μια ομάδα νέων με την επωνυμία «Plaisiobots» που διακρίθηκε με το χρυσό μετάλλιο στη διεθνή ολυμπιάδα ρομποτικής το 2021.

Επίσης, ολοκληρώθηκε ο 1ος Open Call διαγωνισμός ρομποτικής και επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, «Plaisiobots: The Race». Ο διαγωνισμός υλοποιήθηκε ως μέρος του κοινωνικού έργου της Πλαίσιο, που στοχεύει στην ένταξη της τεχνολογίας στην εκπαίδευση και είχε ως έπαθλο εκπαιδευτικό ταξίδι για τους νικητές στο MIT. Στο διαγωνισμό κλήθηκαν να συμμετάσχουν μαθητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας σε ομάδες ρομποτικά πρωτότυπα και καινοτόμες ιδέες, με θέμα «Το ρομπότ ως εργαλείο εκπαίδευσης» για τους μαθητές και «Το ρομπότ υποβοηθά τον άνθρωπο στην εργασία του» για τους φοιτητές.

Την ίδια στιγμή η Πλαίσιο Computers δίνει έμφαση στους ανθρώπους της. Σύμφωνα με τον κ. Γεράρδο, τα επόμενα ταλέντα και ανώτατα στελέχη βρίσκονται ήδη στην Πλαίσιο και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι περίπου το 90% των C-Level στελεχών της, έχουν αναδειχθεί εκ των έσω. «Οι άνθρωποί μας με την απαραίτητη καθοδήγηση και εκπαίδευση διαμορφώνονται, εξελίσσουν τις δραστηριότητές τους, τα ταλέντα και τις γνώσεις τους» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά στην Πλαίσιο Computers ο κ. Γεράρδος σημείωσε ότι η εταιρεία στοχεύει σε διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη. Συγκεκριμένα, η Πλαίσιο απασχολεί περίπου 1.600 εργαζόμενους, παρουσιάζει επιδόσεις στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας δεκαετίας και ενισχύει συνεχώς τις υποδομές της.