Πηγή Εικόνας: pixabay.com

Tην Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ημερίδα – διαβούλευση παρουσίασης / ενημέρωσης, στο πλαίσιο του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000».

Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και Σχεδίου Διαχείρισης για τις περιοχές του Δικτύου Νatura 2000 στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας (μέρους) και Εύβοιας, καθώς και στην καταγραφή των απόψεων και σχολίων επί των σχετικών προτάσεων της Μελέτης.

 

 

Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε διαδικτυακή μορφή και θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέσω της ζωντανής της αναμετάδοσης από το Facebook και το YouTube.

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies από το YouTube για την αναπαραγωγή αυτού του video. Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στο YouTube, μία υπηρεσία που παρέχεται από τρίτους.

Πολιτική Απορρήτου YouTube

Με την αποδοχή αυτής της ενημέρωσης, οι ρυθμίσεις σας θα αποθηκευθούν και η σελίδα θα ανανεωθεί.

https://www.facebook.com/events/688124595710303/

 

 

Σχόλια μπορούν να υποβληθούν και απευθείας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών, Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000/ΕΠΜ 6α: Περιοχές Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας (μέρους) και Εύβοιας».

 

 

Η ημερίδα διοργανώνεται από τη ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε., Ανάδοχο Εταιρεία της Μελέτης, ενώ στην Ομάδα Έργου συμμετέχουν επίσης η εταιρεία ΑΤΕΠΕ Διαχείριση Οικοσυστημάτων, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και άλλοι ειδικοί συνεργάτες.