Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην αναβάθμιση των γηπέδων και στην πλήρη αποκατάστασή τους προχωρά ο δήμος Παιανίας και συγκεκριμένα αυτών που βρίσκονται στην οδό Αττικής. Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να «ζωντανέψει» πάλι η συγκεκριμένη περιοχή, η οποία έχει ερημώσει λόγω της εγκατάλειψης και των βανδαλισμών του χώρου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το έργο κόστους 70.211,24 ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο και η σχετική σύμβαση που υπογράφηκε, προβλέπει την αναβάθμιση μέσω της αντικατάστασης του φθαρμένου δαπέδου με νέο ακρυλικό συνθετικό τάπητα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της γενικής γραμματείας Αθλητισμού, την αντικατάσταση των ορθοστατών και του φιλέ στο γήπεδο αντισφαίρισης, καθώς και των στυλοβατών-πινάκων στο γήπεδο μπάσκετ. Τέλος, θα αντικατασταθούν οι προβολείς, τμήμα της περίφραξης και θα γίνουν ελαιοχρωματισμοί.

«Με την υπογραφή της σύμβαση υλοποιούμε μια πάγια δέσμευσή μας. Προσωπικά έχω πολλάκις αναφερθεί στα γήπεδα της οδού Αττικής, τον μοναδικό ανοιχτό αθλητικό χώρο σε κεντρικό σημείο της πόλης της Παιανίας ο οποίος ρήμαζε αφημένος στη μοίρα του», δήλωσε ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και πρόσθεσε: «Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα παραδοθεί στους περίοικους, αλλά και στο σύνολο των κατοίκων της πόλης, ένας σύγχρονος χώρος, τον οποίο όλοι μας θα πρέπει να προστατέψουμε. Συνεχίζουμε για έναν δήμο Παιανίας που μας αξίζει, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες και τα απρόοπτα».