Με το σύνθημα «ΤΟΛΜΩ_ΣΧΕΔΙ@ΖΩ_ΔΗΜ!ΟΥΡΓΩ» η ERGO, δημιούργησε το ενδο-εταιρικό πρόγραμμα «Διαγωνισμός Καινοτομίας ERGO», με στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα των εργαζομένων της.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, ολοκληρώθηκε o Διαγωνισμός Καινοτομίας 2022 και από τις 44 προτάσεις που κατατέθηκαν στην τελική φάση προκρίθηκαν 6, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως, η πρωτοτυπία, η δυνατότητα υλοποίησης, η επίδραση στην εταιρεία και ο βαθμός πληρότητας/ετοιμότητας. Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού, συμμετείχαν στο Innovation Bootcamp για την περαιτέρω ανάπτυξη και παρουσίαση των ιδεών τους.

Δύο προτάσεις αναδείχθηκαν ως οι Μεγάλοι Νικητές του φετινού διαγωνισμού: πρώτος νικητής η ομάδα του ERGO BuySafe και δεύτερος νικητής η ομάδα του Snap n Drive. Με την συμβολή του Found.ation, ο διαγωνισμός έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν νέους τρόπους συνεργασίας και ανάπτυξης προτάσεων μέσω δημιουργικών διαδραστικών και πρωτοπόρων διαδικασιών. Ο διευθύνων σύμβουλος της ERGO Νίκος Αντιμησάρης δήλωσε: «Στην ERGO είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και πιστεύουμε ότι η καινοτομία ξεκινάει από εμάς τους ίδιους. Θα συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε το επιχειρηματικό πνεύμα, να παρέχουμε ευκαιρίες και μέσα ενδυνάμωσης για να δοκιμάζουμε νέες ιδέες και να αξιοποιούμε τα ταλέντα μας».