O Άδωνις Γεωργιάδης στα παρασκήνια του συνεδρίου Green Deal Greece 2022 που συνδιαοργάνωσαν στο ΚΠΙΣΝ το economix,gr και το ΤΕΕ, Ιούνιος 2022
O Άδωνις Γεωργιάδης στα παρασκήνια του συνεδρίου Green Deal Greece 2022 που συνδιαοργάνωσαν στο ΚΠΙΣΝ το economix,gr και το ΤΕΕ, Ιούνιος 2022
Πηγή Εικόνας: economix.gr
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, στα πλαίσια των συχνών tweets που κάνει για θέματα επικαιρότητας, επέλεξε αυτή τη φορά να αναμεταδώσει μια θετική οικονομική είδηση αρμοδιότητάς του, από το economix.gr:

 
Ευχαριστούμε τον Υπουργό για την προτίμησή του. Υποθέτουμε ότι διαβάζει συχνά και άλλα που δεν αναμεταδίδει, ίσως ακόμη πιο ενδιαφέροντα….
 

Όπως γράφουμε και στη σελίδα «Ποιοι Είμαστε»:

Το economix.gr είναι ο νέος κόμβος ενημέρωσης για τον τεχνικό κόσμο και την αγορά με αποκλειστικά θέματα και απόψεις.

Γράφουν εκείνοι που ξέρουν το ρεπορτάζ για τα σημαντικά γεγονότα του σήμερα και για όσα θα γίνουν στο μέλλον. Δείχνουν την μεγάλη εικόνα, μεταφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες και δηλώσεις, φωτίζουν παρασκήνια και τις κινήσεις των βασικών παιχτών.

Δυνατοί σε αυτό που κάνουμε, μακριά από τον «άσπρο» θόρυβο.

Μας διαβάζουν οι άνθρωποι που διαμορφώνουν τις εξελίξεις. Στα υπουργικά γραφεία και στα ρετιρέ των εταιρειών. Το ρεπορτάζ μας μπορεί να επισπεύσει κινήσεις στην αγορά ή κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Ή να τις σταματήσει.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε για τις πηγές μας, ναι, είναι οι ίδιοι άνθρωποι.

Δείτε το σχετικό tweet του @AdonisGeorgiadis και σε εικόνα από κινητό:

Tweet του Άδωνι Γεωργιάδη από το economix.gr
Πηγή Εικόνας: economix.gr - twitter