Instagram - ctriantopoulos Οι κκ Τριαντόπυλος και Χαλιόρης συνομιλούν με θεατές στη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ
Instagram - ctriantopoulos Οι κκ Τριαντόπυλος και Χαλιόρης συνομιλούν με θεατές στη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ

Όπως σας γράψαμε ο Υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος ήταν ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία των Iron Maiden sστο ΟΑΚΑ – πιθανόν άτυπος «επικεφαλής» της κυβερνητικής «φράξιας» των ροκάδων – μεταλλάδων!

Δεν παρέλειψε όμως να αναδείξει παράλληλα και μια κορυφαία κυβερνητική στρατηγική που χωρίς να βλέπει συχνά το φως της επικαιρότητας παρακολουθείται και συντονίζεται στενά από το Μέγαρο Μαξίμου. Για όσους το ξεχνούν, θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί μια ολόκληρη στρατηγική για την προσβασιμότητα των ανθρώπων με αναπηρία σε όλο το εύρος της δημόσιας ζωής, χωρίς αποκλεισμούς. Και κορυφαία πρωτοβουλία για αυτή τη στρατηγική είναι η πρόσβαση σε δημόσια κτίρια, για την οποία ακόμη διενεργείται καταγραφή.

To post Τριαντόπουλου για τα άτομα με αναπηρία

Ο κ. Τριαντόπυλος ανέδειξε με post του, που μπορείτε να δείτε εδώ (https://www.instagram.com/p/CgFnbuBqcZM/?) και μια άλλη διάσταση, εκείνη την πρόσβασης σε συναυλίες και αθλητιοκούς χώρους των ατόμων με αναπηρία, με αφορμή την παρουσία του στη συναυλία των Iron Maiden.

Συγκεκριμένα έγραψε: «c.triantopoulos Το ΟΑΚΑ φιλοξενεί – πλέον- μεγάλα μουσικά event προσβάσιμα σε όλες και όλους. Σήμερα, το ΟΑΚΑ φιλοξένησε άρτια και όμορφα μια μεγάλη συναυλία – με περισσότερους από 55.000 θεατές – έχοντας διαμορφώσει ειδική εξέδρα για τους συμπολίτες μας με αναπηρία (στα δημοσιογραφικά θεωρεία) με εύκολη και άμεση πρόσβαση, ώστε τριπλάσιος αριθμός από προηγούμενες εποχές να μπορούν να παρακολουθήσουν μια μεγάλη συναυλία. Το ΟΑΚΑ 2.0 έχει εδώ και καιρό αλλάξει σελίδα. Συγχαρητήρια στη διοίκηση και ευχαριστίες. Λευτέρης Αυγενάκης Κωνσταντίνος Χαλιορής»

Το post συνοδεύει φωτό του Χρήστου Τριαντόπουλου, όπου, συνοδεία του Κώστα Χαλιόρη (Συντονιστή Γενικού Διευθυντή του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης” – ΟΑΚΑ), τους δείχνει να συνομιλούν στις κερκίδες (των επισήμων) με θεατές της συναυλίας σε αναπηρικό αμαξίδιο.