Την εκλογή νέου εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων της Intrakat. Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου είναι πενταετής, δηλαδή από την 15.7.2022 έως και την 14.7.2027, η οποία παρατείνεται αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική γενική συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, δεν μπορεί όμως να υπερβεί την εξαετία.

 

Ειδικότερα, τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι κ.κ. Τζαβέλα Φερονίκη (Νίκη), Εξάρχου Αλέξανδρος, Παμπούκης Χάρης, Γιόκαρη Αντιγόνη, Χατζηπαναγιώτης Κωνσταντίνος, Βουγιούκας Νικόλαος, Τσοτσορός Ευστάθιος, Αντιβαλίδης Παναγιώτης και Σχίζας Αθανάσιος.

 

Οι κ.κ. Νικόλαος Βουγιούκας, Ευστάθιος Τσοτσορός, Παναγιώτης Αντιβαλίδης και Αθανάσιος Σχίζας ορίστηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

 

Επίσης, η γενική συνέλευση αποφάσισε το είδος, τη θητεία, τον αριθμό των μελών της Επιτροπής Ελέγχου και την ιδιότητα αυτών.

 

Συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι η Επιτροπή Ελέγχου θα είναι επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούμενη από τρία (μη εκτελεστικά) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκ των οποίων τουλάχιστον δύο θα είναι ανεξάρτητα. Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου θα συμπίπτει με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, δηλαδή θα είναι πενταετής, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, δε θα μπορεί όμως να υπερβεί την εξαετία.