Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην απόκτηση του ξενοδοχείου Tinos Beach, στη θέση Κιόνια Τήνου, έναντι συνολικού τιμήματος 6,5 εκατ. ευρώ, προχώρησε η θυγατρική εταιρεία της «Attica Group», «Attica Blue Hospitality», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

   Η Attica Group που δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία με 34 πλοία, αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι η χρηματοδότηση του τιμήματος προέρχεται από ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό.

   Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 14.500 τμ, διαθέτει 180 δωμάτια σε ένα τριώροφο κεντρικό κτίριο με υπόγειο και τρία συγκροτήματα bungalows. 

   Η Attica Blue Hospitality θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, ενώ σημειώνεται ότι έχει προχωρήσει ήδη και στην εξαγορά ενός ακόμα ξενοδοχείου στη Νάξο, το «Naxos Resort Beach Hotel». 

   Η στοχευμένη δραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο, που συνεχίζεται με την απόκτηση του Tinos Beach, διευρύνει την παρουσία της Attica Group στον τουριστικό κλάδο μέσω της παροχής μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών και προϊόντων, ισχυροποιώντας ταυτόχρονα τη χρηματοοικονομική θέση της μέσα από επενδύσεις σε συγγενικούς τομείς που προσφέρουν άμεσες συνέργειες.