Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έμφαση στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της και στην περιφέρεια, δίνει η συμβουλευτική εταιρία ΕΥ Ελλάδος που έχει ήδη εδραιωμένη παρουσία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, έχοντας δημιουργήσει πάνω από 1200 θέσεις εργασιας.

Στο πλαίσιο αυτό όπως επισημαίνει η εταιρεία, εγκαινιάστηκαν και επίσημα τα νέα γραφεία της ΕΥ Ελλάδος στην Πάτρα.

Η EY Ελλάδος ήταν η πρώτη εταιρεία του κλάδου π‭ου ‭προχώρησε στη δημιουργία γραφείων και στην Πάτρα το 2021‬‬, ωστόσο ο εορτασμός των εγκαινίων καθυστέρησε λόγω των συνθηκών του COVID-19.

Τα νέα γραφεία της εταιρείας αποτελούν πύλη των Περιφερειών της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας προς το σύνολο των υπηρεσιών της ΕΥ, καθώς και στο παγκόσμιο δίκτυό της.

Όπως επισημαίνεται, η ΕΥ Ελλάδος, έχοντας τοποθετήσει την τεχνολογία στο επίκεντρο της στρατηγικής της, προχώρησε στη δημιουργία των νέων γραφείων στην Πάτρα, επενδύοντας στο υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα, θέλησε να τιμήσει τη δέσμευσή της για την υποστήριξη των νέων Ελλήνων επιστημόνων και την αντιστροφή του brain drain, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας, με πολλαπλασιαστική και μακροπρόθεσμη αξία για την τοπική κοινωνία.

Σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης ‬Παπάζογλου‭, διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, σημείωσε: ‭«Πήραμε την απόφαση να ‬‬δημιουργήσουμε τα γραφεία αυτά στην Πάτρα, καθώς αναγνωρίζουμε τον δυναμισμό της τοπικής οικονομίας, τις προοπτικές για τον ευρύτερο ρόλο που θα διαδραματίσει τα επόμενα χρόνια, και – πάνω από όλα – την αξία του ανθρώπινου δυναμικού και του οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας της περιοχής, καθώς και την πλούσια δεξαμενή ταλέντων και τεχνολογικών δεξιοτήτων που έχει να προσφέρει. Στην ΕΥ Ελλάδος έχουμε δημιουργήσει πάνω από 1.200 ποιοτικές θέσεις εργασίας την τελευταία δεκαετία, για νέους επιστήμονες και επαγγελματίες. Με τα νέα μας γραφεία στην Πάτρα, δίνουμε τις ίδιες δυνατότητες στους νέους πτυχιούχους, αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας».