Η είσοδος των γραφείων του ΤΕΕ στην Αθήνα - All rights reserved
Η είσοδος των γραφείων του ΤΕΕ στην Αθήνα - All rights reserved
Πηγή Εικόνας: Θοδωρής Καραουλάνης

Ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε Νικόλαος Μήλης απευθύνει προσκλήσεις προς τα Μέλη της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ με κοινοποίηση προς τα Περιφερειακά Τμήματα ΤΕΕ, για τη συμμετοχής τους σε Τακτική Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ και Έκτακτη Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, ορίζοντας αντίστοιχα την ημερήσια διάταξη θεμάτων των συνεδριάσεων, την ημερομηνία και το τόπο διεξαγωγής τους. Αναλυτικά οι προσκλήσεις έχουν ως εξής:

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.

Καλείσθε στην τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 και ώρα 08:00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στην Αθήνα (Νίκης 4, 1ος όροφος, Σύνταγμα) με θέματα:

Ανακοινώσεις του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.

Ενημέρωση – Συζήτηση για τη δραστηριότητα της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε.

Έλεγχος – Ερωτήσεις – Επερωτήσεις προς τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε.

Τμήμα αποφοίτων ΤΕΙ και ΑΤΕΙ

Σχέδιο Νόμου «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των ΑΕΙ με την κοινωνία και άλλες διατάξεις»

Στη συνεδρίαση αυτή απαιτείται απαρτία πάνω από το μισό των Μελών.

Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND ATHENS, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 και με την ίδια ημερήσια διάταξη, οπότε αρκεί για την απαρτία η παρουσία του ενός τετάρτου των Μελών της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.

Επισημαίνεται ότι σ’ αυτή την περίπτωση η Συνεδρίαση προβλέπεται να διαρκέσει έως αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας και εφόσον μέχρι τότε δεν έχει ολοκληρωθεί, η διαδικασία θα συνεχιστεί το πρωί της Κυριακής 19 Ιουνίου 2022.

Τα Μέλη της Αντιπροσωπείας από την Περιφέρεια μπορούν να μετακινηθούν με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς. Σε περίπτωση μετακίνησης με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο δεν καταβάλλεται η χιλιομετρική απόσταση, αλλά το αντίστοιχο αντίτιμο εισιτηρίου του ΚΤΕΛ,

Ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ
Νικόλαος Μήλης