Ενετικό Λιμάνι, Ρέθυμνο, Κρήτη
Ενετικό Λιμάνι, Ρέθυμνο, Κρήτη
Πηγή Εικόνας: Ralf Kronenberger - pixabay.com

Χρηματοδότηση για το πρόγραμμα συντήρησης και επισκευής των σχολικών μονάδων του, έλαβε ο δήμος Μυλοπόταμου μετά τη σχετική υπογραφή από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για χρηματοδότηση ύψους 2.151.200 ευρώ από το ΑΤ 10 «Ανοικτοί χώροι» του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Πρόκειται για μια εξαιρετική εξέλιξη, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, καθώς ο Δήμος Μυλοποτάμου είχε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα στα προτεινόμενα έργα του, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με στόχο την χρηματοδότηση του όντως γενναίου, όπως το χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Δημήτρης Κόκκινος, σε παρεμβάσεις και φιλόδοξου σε σημασία έργου εκσυγχρονισμού της σχολικής κτιριακής υποδομής των εκπαιδευτικών μονάδων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου και ο υπεύθυνος Παιδείας του Δήμου Μανούσος Κλάδος απευθύνουν θερμές ευχαριστίες προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα και τον βουλευτή Ρεθύμνου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για την παρέμβαση και την έγκριση του έργου, το οποίο και θα προωθηθεί όπως τονίζουν, «…με ταχείς ρυθμούς ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να υλοποιηθούν τα προγραμματισμένα έργα στις σχολικές μονάδες της περιοχής».