Άλλη μια επιτυχία καταγράφεται στο portfolio της DIMAND! Για πρώτη φορά χώρος στάθμευσης στην Ελλάδα πιστοποιείται από τον αμερικανικό φορέα, GBCI (Green Business Certification, Inc) με Parksmart Certification.

Το φιλόδοξο έργο της ανακατασκευής και αλλαγής χρήσης των πρώην βιομηχανικών εγκαταστάσεων της «Παπαστράτος», και συγκεκριμένα  το κτήριο C του Piraeus Port Plaza 3, έλαβε αυτή την ξεχωριστή πιστοποίηση, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη στρατηγική της εταιρείας μας να παραμείνει προσανατολισμένη στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών κατά την ανάπτυξη και ανακατασκευή κτηρίων.

Σε κτήριο 10.100 τ.μ. η DIMAND δημιούργησε έναν χώρο στάθμευσης 222 θέσεων, προωθώντας τη βιώσιμη κινητικότητα μέσω πρωτοποριακού σχεδιασμού και λειτουργίας, αναδεικνύοντας νέα μοντέλα αστικής κινητικότητας για «έξυπνες» πόλεις.

Επιπλέον, το έργο ανακατασκευής και αλλαγής χρήσης των κτηρίων A & C του Piraeus Port Plaza 3 έλαβε πρόσφατα την ανώτατη πιστοποίηση Platinum κατά το διεθνές πρότυπο LEED.  Έτσι, με την έβδομη κατά σειρά πιστοποίηση για το συγκρότημα στον Πειραιά, επιβεβαιώνεται η ολιστικά βιώσιμη προσέγγισή μας στην ανάπτυξη ακινήτων.