Πέντε αθλητές, μεταξύ των οποίων ένας χρυσός ολυμπιονίκης, συμμετέχουν στην ενημερωτική καμπάνια του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) για τη σωστή χρήση των αστικών συγκοινωνιών και την καταπολέμηση της εισιτηριοδιαφυγής.

Πρόκειται για τους Ιωάννη Μελισσανίδη, χρυσό Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής, Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια, αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Όμηρο Νετζήπογλου, καλαθοσφαιριστή της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Αντρέι Κράβαρικ, προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή και Μιχάλη Παππά, δρομέα 400 μέτρων του Αθλητικού Συλλόγου Στίβου «Αλέξανδρος Μακεδονίας».

«Όπως εξήγησαν οι πέντε σπουδαίοι αθλητές, είπαν το “ναι” χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς θεωρούν υποχρέωσή τους να συμβάλουν και αυτοί με τη συμμετοχή τους στην εκπομπή ενός θετικού μηνύματος και μιας προτροπής ευαισθητοποίησης προς την κοινωνία και πιο συγκεκριμένα προς τους νέους, στους οποίους ασκούν ιδιαίτερη επιρροή. Με μεγάλη χαρά ακολούθησαν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Ζησόπουλου, σε ένα γύρισμα με πρωταγωνιστές τους ίδιους, το άθλημά τους και ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Τα γυρίσματα, τα οποία διήρκησαν περί τις οκτώ ώρες, έγιναν για την παραγωγή της καμπάνιας του ΟΑΣΘ», αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού.