Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η εταιρεία kIEFER ΤΕΚ ΕΠΕ ανακοινώνει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» του τμήματος Χημικών Μηχανικών.

Η kIEFER ΤΕΚ ΕΠΕ διαβεβαιώνει ότι στέκεται σταθερά στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας με πλήθος δράσεων και πρωτοβουλιών στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επιλέγει να στηρίξει την νέα γενιά και μέσα από την «οδό» της Εκπαίδευσης, προσφέροντας υποτροφίες σε φοιτητές που επιλέγουν να παρακολουθήσουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την εταιρεία, οι εγκαταστάσεις της θα αποτελέσουν ένα «ζωντανό» εργαστήρι για τους φοιτητές του μεταπτυχιακού, όπου θα έχουν την δυνατότητα μέσα από οργανωμένες επισκέψεις, να γνωρίσουν από κοντά πως εφαρμόζεται ο συνδυασμός «Ενεργειακές επενδύσεις και Περιβάλλον». Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις περιβαλλοντικές προκλήσεις, η εταιρεία kIEFER δηλώνει ότι σταθερά επιδιώκει η δραστηριότητά της να συμμορφώνεται με τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές και τεχνικές, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τους πολίτες.