Με ορίζοντα το τρίτο τρίμηνο του 2022 θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του γηπέδου γκολφ 18 οπών επιφάνειας 870 στρεμμάτων στο Πόρτο Χέλι, που θα φέρει την υπογραφή του Jack Nicklaus. Πρόκειται, ουσιαστικά, για το Kilada Country Club Golf & Residences, την πρώτη φάση, του τουριστικού θέρετρου Kilada Hills που έχει συνολικό προϋπολογισμό της τάξεως των 400 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε προχωρημένη φάση οι γεωτεχνικές εργασίες, ενώ έχει ολοκληρωθεί η διαμόρφωση των εννέα οπών του γηπέδου. Επίσης, έχει υλοποιηθεί η πρώτη φάση του βασικού οδικού δικτύου. Μαζί με το golf course θα κατασκευαστεί αριθμός πολυτελών κατοικιών, ενώ, ήδη, έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός πέντε βιλών, οι οποίες πρόκειται σύντομα να βγουν στην αγορά. Η χρηματοδότηση του κόστους κατασκευής της πρώτης φάση έχει εξασφαλιστεί, με 10 εκατ. ευρώ να προέρχονται από τη συμφωνία που έχει συναφθεί με τη Grivalia Hospitality, ενώ 12 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν σε κεφάλαια που έχει τοποθετήσει στην επένδυση family office.

Σημειώνεται ότι πριν από ένα χρόνο πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του Kilada Hills, με την εταιρεία να πραγματοποιεί καμπάνια προώθησης του έργου σε Μεγάλη Βρετανία και Ελλάδα. Επίσης, η εταιρεία έχει ενισχύσει και τη ρευστότητά της κατά 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που προήλθε από την πώληση έκτασης περίπου 50 στρεμμάτων που βρίσκεται εκτός της περιμέτρου του Killada Hills.

Όσον αφορά την άλλη μεγάλη επένδυση της εταιρείας, το One&Only Kea, η Dolphin Capital Investors κατάφερε να πουλήσει το 2020 οκτώ υπερπολυτελείς κατοικίες που έχουν συνολική αξία 26,4 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο project στην Τζια, που είναι επένδυση 150 εκατ. ευρώ, θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022, με τις κατασκευαστικές εργασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το θέρετρο περιλαμβάνει 75 αυτοτελή καταλύματα με ιδιωτική πισίνα, SPA και Beach Club, αλλά και κατοικίες των οποίων τη διαχείριση θα έχει το διεθνές brand “One & Only”. Το ξενοδοχείο και οι παραθεριστικές κατοικίες θα αναπτυχθούν σε παραθαλάσσια περιοχή 600 στρεμμάτων στη δυτική πλευρά του νησιού.