Με νέους προορισμούς, νέα αεροσκάφη Airbus και τώρα με νέες υπηρεσίες, η SKY express εγκαινιάζει τη νέα της εποχή.

Το «SKY gift» είναι το νέο προϊόν της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας της Ελλάδας, που έρχεται αυτές τις γιορτές με διάρκεια εξαργύρωσης ολόκληρο το 2021.

«Πρόκειται για e-δωροκάρτα, μία καινοτόμα υπηρεσία από την SKY express, για αυτό που ανυπομονούμε περισσότερο. Ένα ταξίδι μέσα στη νέα χρονιά που καλωσορίζουμε σε λίγες ημέρες. Με ποσό επιλογής από 20 ευρώ έως 150 ευρώ , τώρα μπορούμε να δωρίσουμε ένα ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου της SKY express στο εσωτερικό ή το εξωτερικό» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Και προσθέτει: «Ένα μοναδικό δώρο που μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα σ’ ολόκληρο το 2021, είναι η καλύτερη επιλογή δώρου για κάθε σημαντική περίσταση της ζωής των αγαπημένων μας προσώπων: για τις γιορτές, τα γενέθλια κλπ».

Με μία ιδιαίτερα απλή και γρήγορη διαδικασία, το δώρο φτάνει πάντα στην ώρα του. Το mobile- friendly site της SKY express είναι σχεδιασμένο να διευκολύνει τον καταναλωτή σε κάθε βήμα και για κάθε προϊόν του. Ειδικά για το «SKY gift» τρεις απλές κινήσεις είναι αρκετές και το «SKY gift» φτάνει άμεσα και έγκαιρα στον παραλήπτη του: είσοδος στο skyexpress.gr, επιλογή κράτησης με SKY gift, αποστολή του και η ταξιδιωτική εμπειρία περιμένει τους αγαπημένους μας στον χρόνο που εμείς θα επιλέξουμε.

«Στις γιορτές της αγάπης, δείχνουμε την αγάπη μας κάνοντας το καλύτερο”SKY gift” δώρο. Μια ταξιδιωτική εμπειρία, με τη φροντίδα και τις καινοτόμες υπηρεσίες των φτερών της SKY express, με τον επιβάτη πάντα στο επίκεντρο» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.