Δεύτερη επιχείρηση για την ανάσυρση ηλεκτρικών πατινιών από τον Θερμαϊκό
Δεύτερη επιχείρηση για την ανάσυρση ηλεκτρικών πατινιών από τον Θερμαϊκό
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ), σχετικά με την ιδιαίτερα ικανοποιητική, όπως υποστηρίζει, απόφαση του πρωθυπουργού να μειώσει κατά 80% τα ενοίκια τόσο των πληττόμενων επιχειρήσεων, όσο και των επιχειρήσεων που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή για το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η επιστολή της ΟΕΕΘ:

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή τόσο η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης όσο και ο Πρόεδρός κ. Ιακώβου Κωνσταντίνος επιθυμούν να επικοινωνήσουν εκ νέου μαζί σας. Αυτή τη φορά ο σκοπός της επικοινωνίας μας είναι διαφορετικός καθώς δεν σκοπεύουμε να σας μεταφέρουμε τους προβληματισμούς και τις διάφορες ανησυχίες μας όπως σας έχουμε εκφράσει επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες.

Για το λόγο αυτό, κύριε Πρωθυπουργέ επιτρέψτε μας να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την ανακοίνωση στην οποία προβήκατε προ ολίγων ημερών από το βήμα της Βουλής και η οποία αφορά την μείωση του ενοικίου κατά 80% τόσο στις πληττόμενες επιχειρήσεις όσο και στις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή για το δίμηνο Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση σας αυτή τη χρονική περίοδο αφενός μας προσφέρει ανακούφιση καθώς αντιλαμβανόμαστε πως η κυβέρνηση σας μας στηρίζει εμπράκτως για ακόμη μια φορά και αφετέρου ενισχύει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη μας τόσο σε εσάς όσο και στο κυβερνητικό σας επιτελείο.

Αξίζει ακόμη να τονιστεί ότι η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου έχει διπλό όφελος καθώς ανακουφίζει χιλιάδες επιχειρήσεις αλλά ταυτόχρονα διευκολύνει και την επανεκκίνηση τους κάτι που ευελπιστούμε πως θα καταστεί εφικτό σύντομα.

Ολοκληρώνοντας, θέλουμε να σας εκφράσουμε για ακόμη μια φορά τις θερμές ευχαριστίες μας αλλά και την αμέριστη στήριξη μας στο πρόσωπο σας κύριε Πρωθυπουργέ. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης ως έτερος του κράτους θα συνεχίσει να είναι στη διάθεσή σας και αναμένουμε να γίνουμε μάρτυρες και άλλων πολλών γενναίων αποφάσεων από μέρους σας καθ’ όλη τη διάρκεια του κυβερνητικού σας έργου.