Μύκονος
Το νησί της Μυκόνου
Μύκονος
Το νησί της Μυκόνου

Με το βλέμμα στραμμένο στην τουριστική σεζόν του 2021, το Mykonos – Santorini Aegean Islands Promo by www.flyingtogreece.com σχεδίασε και υλοποιεί δράσεις προβολής και προώθησης της Μυκόνου, σε Μπαχρέιν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία.

Με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού και κοινωνικού προφίλ, η ομάδα του προγράμματος φιλοξένησε στη Μύκονο, υψηλόβαθμα στελέχη του ταξιδιωτικού οργανισμού Almobtaker Travels, με έδρα το Μπαχρέιν.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον προορισμό, να βιώσουν την αυθεντική μυκονιάτικη φιλοξενία και παράλληλα να συζητήσουμε τις δυνατότητες της μεταξύ μας συνεργασίας, “ανοίγοντας την πόρτα” του εισερχόμενου πολυτελούς τουρισμού από το Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία και την περιοχή του Κόλπου γενικότερα.

Το Almobtaker Travels, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία ενώ δραστηριοποιείται και στο Κουβέιτ. Μέσω της συνεργασίας με την Gulf Air, προωθούσε, μέχρι και πέρσι, ταξιδιώτες από τις χώρες αυτές προς Ελλάδα, με απευθείας πτήσεις σε Αθήνα και Μύκονο (εποχιακή πτήση). Οι πτήσεις αυτές σταμάτησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο, το ενδιαφέρον παραμένει “ζωντανό” τόσο για την επανεκκίνηση των ταξιδιωτικών ροών προς τη Μύκονο όσο και για την αύξησή τους, μετέφερε το ΑΠΕ -ΜΠΕ.