Ηλεκτρονικό εμπόριο
στροφή στο διαδίκτυο
Ηλεκτρονικό εμπόριο
στροφή στο διαδίκτυο
Πηγή Εικόνας: Photo by Pixabay from Pexels

Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ηλεκτρονικών και Διαδικτυακών Κινδύνων, (Cyber Risk Insurance) θα πραγματοποιήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά είναι 16:00-19:00 και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι ο Κώστας Βούλγαρης, διευθυντής των Κλάδων Αστικής Ευθύνης και Χρηματικών Απωλειών της Εταιρείας AIG Hellas. Ο κ. Βούλγαρης έχει υπό την ευθύνη του τη διαχείριση μιας εκτεταμένης σειράς προϊοντικών «γραμμών», όπως αυτών της Επαγγελματικής Ευθύνης, της Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης, της Προστασίας έναντι Ηλεκτρονικών Κινδύνων και της Περιβαλλοντικής και Επαγγελματικής Ευθύνης. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Επίσης είναι τακτικός εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών επί των θεματικών ενοτήτων Ευθύνης του εκπαιδευτικού προγράμματός του.