Κάδοι ανακύκλωσης με... QR και apps στο Χαλάνδρι
Κάδοι ανακύκλωσης με... QR και apps στο Χαλάνδρι
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας, 90 καφέ κάδοι και 150 κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης, παραδόθηκαν σήμερα από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΣΔΝΑ, παρουσία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, στον Δήμο Αιγάλεω.

Στην παραλαβή παρέστη επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Α. Λεωτσάκος, ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Β. Κόκκαλης, αντιδήμαρχοι και στελέχη του δήμου.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Γ. Γκίκα, μετέβη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παρέδωσε στον πρύτανη Π. Καλδή , 50 κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης, ενώ σύντομα θα παραδοθούν και 100 κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης.

Ο περιφερειάρχης απευθυνόμενος στον δήμαρχο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τους συνεργάτες του θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να μπορέσουν να συμβάλουν στην προσπάθεια
για μια πράσινη Αττική.

«Χαίρομαι» πρόσθεσε,«που και εδώ στο Αιγάλεω έχουν μπει οι βάσεις και έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για την ολοκληρωμένη εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης. Προχωράμε σταθερά υλοποιώντας με συνέπεια το πρόγραμμά μας για μια πράσινη Περιφέρεια με σημερινό σταθμό μας τον Δήμο Αιγάλεω και το Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής».