Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ), στο πλαίσιο ενημέρωσης των Μελών του, για το νέο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» της κυβέρνησης, διοργανώνει ενημερωτική e-ημερίδα, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες από 18:00 έως 20:00 για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – Μέλη του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την e-ημερίδα θα παρουσιάσει-συντονίσει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης και σύμφωνα με τις συμμετοχές που έχουν υποβληθεί, θα παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός Μελών του Επιμελητηρίου.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η αναλυτική πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων για τη ρύθμιση & επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας, όσων επλήγησαν από τις συνέπειες της πρόσφατης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του COVID-19. Δικαιούχοι του προγράμματος μεταξύ άλλων, είναι: ελεύθεροι επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίροι προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιρειών, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά κ.ά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Παύλος Ραβάνης, η συνεργασία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας με την ΕΓΔΙΧ και τον Ειδικό Γραμματέα κο Κουρμούση, σε επίπεδο ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, είναι συνεχής και άκρως εποικοδομητική.