Ηλεκτρονικό εμπόριο
Μεγάλη η στροφή στο διαδίκτυο για την αναζήτηση προμηθευτή από επαγγελματίες αγοραστές φανερώνει έρευνα της UPS.
Ηλεκτρονικό εμπόριο
Μεγάλη η στροφή στο διαδίκτυο για την αναζήτηση προμηθευτή από επαγγελματίες αγοραστές φανερώνει έρευνα της UPS.
Πηγή Εικόνας: Photo by Pixabay from Pexels

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association) ανακοίνωσε ότι κατά την τακτική γενική συνέλευση, καθώς και τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου που διεξάχθηκαν για πρώτη φορά αποκλειστικά με ηλεκτρονική διαδικασία στις 25/06/2018 και κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου, από την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου.

Η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη είναι διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και συντονίστρια των δράσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (eCommerce Coordinator) στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν- ELTRUN.

Η κυρία Κατερίνα Φραϊδάκη δήλωσε σχετικά με την εκλογή της ως πρόεδρος του GR.EC.A.: «Είναι μεγάλη τιμή -και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη- η συνέχιση των καθηκόντων μου, στη θέση του Προέδρου του GR.EC.A. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Το νέο Διοικητικό Σχήμα, έχει ως βασικό στόχο να συνεχίσει τις δράσεις που είχαν ξεκινήσει την προηγούμενα χρόνια καθώς και να τις εμπλουτίσει με δράσεις οι οποίες θα προέλθουν από τις ανάγκες που θα μας υποδείξουν τα μέλη μας. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που το Ηλεκτρονικό Εμπόριο χρειάζεται στη στήριξη όλων μας για να μπορέσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία σε ένα υγιές περιβάλλον. Το νέο ΔΣ αναλαμβάνει να συνεχίσει με την ίδια διάθεση και αποφασιστικότητα προκειμένου να οδηγήσει τόσο τον Σύνδεσμο όσο και τον κλάδο του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη».