Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Δημιουργούμε ισχυρή συμμαχία και συνεργαζόμαστε με Δήμους πρότυπα για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μία καθαρή και περιβαλλοντικά αναβαθμισμένη Αττική», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, κατά την παράδοση σύγχρονου εξοπλισμού καθαριότητας στους δημάρχους Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γ. Κωνσταντέλλο και Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου.

Στην παράδοση παραλαβή από τον Δήμο ΒΒΒ 2 οχημάτων, 170 καφέ κάδων και 90 από τους συνολικά 200 κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και από τον Δήμο Γλυφάδας 2 οχημάτων και 200 καφέ κάδων , παρίσταντο και οι αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Ν. Πέππας, Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης και Νότιου Τομέα Δ. Νάνου, καθώς και συνεργάτες των δημάρχων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι οι δυο αυτοί Δήμοι σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις σε ζητήματα ανακύκλωσης και μείωσης του όγκου των απορριμμάτων και ότι αποτελούν ισχυρούς κρίκους στην αλυσίδα που αναπτύσσεται από την Περιφέρεια για τα ζητήματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων και βιοαποβλήτων, όπως μετέφερε το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Πρόκειται για Δήμους πρότυπα στη διαχείριση οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι θα αξιοποιήσουν τον εξοπλισμό που τους παραδώσαμε για να πετύχουν με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα τους στόχους που έχουν θέσει. Αποτελούν την ατμομηχανή για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη πράσινη Αττική. Μαζί εργαζόμαστε για να μπορέσει η Περιφέρεια Αττικής να γίνει πρότυπη σε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι, σε όλη την Ευρώπη».