Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Πηγή Εικόνας: Γιώργος Πατούλης

«Δεν είναι στις προθέσεις της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής το κλείσιμο του εργοταξίου του Καπανδριτίου», απαντά η Περιφέρεια σε ερώτημα που απέστειλε σήμερα η παράταξη «Δύναμη Ζωής» της Ρ. Δούρου, σχετικά με τη λειτουργία του εργοταξίου της Περιφέρειας στο Καπανδρίτι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η Διοίκηση διευκρινίζει ότι η κύρια χρήση του εργοταξίου είναι αποχιονιστικός σταθμός. Στο χώρο βρίσκονται αρκετά αποχιονιστικά μηχανήματα και μία αποθήκη με αλάτι, τα οποία χρησιμεύουν κατά τη χειμερινή περίοδο.

Κατά τη θερινή περίοδο, με περιστασιακή λειτουργία 9 εργαζόμενοι παραμένουν εκεί σε 24ωρες βάρδιες εκτελώντας κυρίως έργο φύλαξης. Επίσης συνδράμουν αν παραστεί ανάγκη στο οδικό δίκτυο, πχ απομακρύνοντας αντικείμενα από το οδόστρωμα, κλείνοντας πρόχειρα λακκούβες, εκτελώντας έργο διαγράμμισης τοπικά κοκ).

Με εντολή του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργεί η υποστελέχωση των υπηρεσιών, γίνεται προσπάθεια για ορθολογική κατανομή του προσωπικού.

Στο πλαίσιο αυτό νέα διεύθυνση, υπό την εποπτεία της εντεταλμένης συμβούλου Τεχνικών Έργων Ευρώπης Κοσμίδη, προχωρά στη βελτιστοποίηση της κατανομής του προσωπικού προκειμένου οι εργασίες συντήρησης των υποδομών των οδών αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής να εκτελούνται αποτελεσματικότερα και ταχύτερα, προς όφελος των πολιτών.