Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έχει ενταντικοποιηθεί το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Αθηναίων και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχουν ασφαλτοστρωθεί πάνω από 80 δρόμοι σε όλες τις δημοτικές κοινότητές του.

Αυτό κατέστη δυνατό λόγω και της μείωσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, που επιτρέπει πλέον στα συνεργεία να εργάζονται μέρα και νύχτα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, εντός του τρέχοντος έτους αναμένεται να συμβασιοποιηθεί και να ξεκινήσει και το έργο «μαμούθ», ύψους 42 εκατομμυρίων, αποκλειστικά για ασφαλτοστρώσεις, ο διαγωνισμός του οποίου έληξε στις 28 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο ασφαλτικών που έχει δημοπρατηθεί ποτέ στον Δήμο Αθηναίων, μετέδωσε το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Πέρα από τις πληγές που αφήνει αυτή η κρίση, μας δίνει τη δυνατότητα και τον χώρο να δουλέψουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τη δημιουργία υπηρεσιών και υποδομών για την επόμενη μέρα. Τολμώ να πω ότι, ήδη, τα αποτελέσματα αυτής της επίμονης και αδιάκοπης προσπάθειας μας επιτρέπουν να μιλάμε για την πρόοδο του δήμου μας σε πολλά επίπεδα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Ο Δήμος των Αθηναίων μετατρέπει την κρίση σε ευκαιρία ανάπτυξης, αναδιοργάνωσης και εξέλιξης».