Έργα στο οδικό δίκτυο
Έργα στο οδικό δίκτυο
Έργα στο οδικό δίκτυο
Έργα στο οδικό δίκτυο
Πηγή Εικόνας: pixabay στο pexels

Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Βενεζουέλα Θεόδωρος Δουζόγλου έχει γίνει γνωστός στην ειδησεογραφία από τα εμβληματικά ακίνητα που έχει αγοράσει (Πεντελικόν, κτίριο ΟΤΕ και άλλα στη Σταδίου κλπ), από τα ρεπορτάζ για τη Βενεζουέλα, την εκεί περιουσία του και την εμπλοκή του με το κεθεστώς αλλά και την περιφερειακή σχέση που προέκυψε παλιότερα από τις δημοσιογραφικές αναφορές στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Βενεζουέλας (και με Μανόλη Πετσίτη κλπ).

Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να είναι ένας συνεπής επενδυτής στην εγχώρια αγορά ακινήτων, που τώρα αποφασίζει να κινηθεί πιο επιχειρηματικά.

Και επέλεξε για συνεργάτη να τρέξει τις επενδύσεις ένα έμπειρο στέλεχος που θυμίζει, κατά συνειρμό, ολίγον από… Μπουλντόζα.

Και αυτό γιατί ο Λαυρέντη Αλβέρτης, συνεργάτης και εκπρόσωπος του ομογενή επιχειρηματία από τη Βενεζουέλα Θεόδωρου Δουζόγλου, είναι αδερφός του Γιώργου Αλβέρτη (που εξαιτίας ιατρικού λάθους έχει μείνει ανάπηρος), ο οποίος είναι σύζυγος της Αλεξίας Έβερτ (κόρης του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, γνωστού ως… Μπουλντόζα).

Πολλοί όμως γνωρίζουν τον κ. Αλβέρτη από τον όμιλο Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά (που πέρασε πριν λίγες ημέρες πλήρως στην ιδιοκτησία της MotorOil του ομίλου Βαρδινογιάννη), όπου κατείχε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου τα παλαιότερα χρόνια. 

Μέχρι όμως, τον περασμένο Μάιο, οπότε ανέλαβε τις επιχειρήσεις Δουζόγλου, ο κ. Αλβέρτης ήταν στο τιμόνι της γνωστής στην πραγματική οικονομία εταιρείας χημικών – πλαστικών κλπ Ravago. 

Αποστολή του ίδιου και, βέβαια, του Θ.Δουζόγλου είναι να αυξηθούν τα έσοδα από τα ακίνητα που έχει αγοράσει ο ομογενής επιχειρηματίας. Θα φανεί σύντομα κατά πόσο πρόκειται για δύσκολο στοίχημα.

Διαβάστε το αναλυτικό σημερινό ρεπορτάζ του economix για τις κινήσεις Δουζόγλου και όσα είπε ο Λαυρέντης Αλβέρτης σε συζήτηση με δημοσιογράφους.

Νέες επενδύσεις σχεδιάζει ο Θεόδωρος Δουζόγλου – Τα σχέδια για ΑΕΕΑΠ