Η ExxonMobil Catalysts and Licensing LLC και η Albemarle Corporation ανακοίνωσαν σήμερα μια μετασχηματιστική σειρά καταλυτών και υπηρεσιών υδροεπεξεργασίας για την πετρελαιοβιομηχανία με την ονομασία πλατφόρμα Galexia™.

Η πλατφόρμα καθιστά δυνατή τη βελτίωση του τρόπου διεξαγωγής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την καλύτερη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών σε κάθε στάδιο της αλυσίδας αξίας.

«Τα διυλιστήρια χρειάζονται όχι μόνο καλύτερα προϊόντα, αλλά και καλύτερες ευκαιρίες για τη δημιουργία αξίας και τη βελτίωση των λειτουργιών τους» ανέφερε ο Dan Moore, πρόεδρος της ExxonMobil Catalysts and Licensing LLC. «Προσφέροντας μια μοναδική, ολοκληρωμένη σειρά λύσεων στην πλατφόρμα Galexia, έχουμε ως στόχο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας μέσα σε ένα όλο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον.»

Αξιοποιώντας με μοναδικό τρόπο την τεχνική εμπειρία, την τεχνογνωσία διύλισης και την επιτυχημένη πορεία των δύο εταιρειών, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε υπερσύγχρονους καταλύτες υδροεπεξεργασίας και στην τεράστια εμπειρία μας στη βελτιστοποίηση του φορτίου καταλύτη. Η πλατφόρμα Galexia προχωράει πέρα από τις παραδοσιακές προσφορές προϊόντων και βοηθάει τα διυλιστήρια να βελτιστοποιήσουν την απόδοση και την αποτελεσματικότητα, αναλύοντας τις λειτουργίες και εντοπίζοντας τις ευκαιρίες για τη δημιουργία πρόσθετης αξίας σε ολόκληρη την εγκατάσταση.

«Η πλατφόρμα Galexia θα δημιουργήσει υψηλή αξία καθώς συνδυάζουμε τα συμπληρωματικά πλεονεκτήματα της πολυετούς ανάπτυξης καταλυτών και γνώσης εφαρμογών με τη μοναδική εμπειρία στη λειτουργία των διυλιστηρίων,» δήλωσε ο Raphael Crawford, πρόεδρος της Albemarle Catalysts. «Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας για να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες της λειτουργίας του καταλύτη.»

Η συνεργασία μεταξύ ExxonMobil και Albemarle αξιοποιεί και ενισχύει τη μακροχρόνια σχέση τους στην εξειδικευμένη υδροεπεξεργασία. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες θα επωφεληθούν από την πρόσβαση σε συνδυασμένες λύσεις προεπεξεργασίας και αποκήρωσης μέσω ενός μόνο εταίρου που παρέχει υπηρεσίες τόσο για τον ιδιοκτήτη/φορέα εκμετάλλευσης του διυλιστηρίου όσο και για τον καταλύτη.

Μαζί, οι δύο εταιρείες ανέπτυξαν και προώθησαν εμπορικά τους καταλύτες Celestia και Nebula, οι οποίοι ενισχύουν τις επιδόσεις και τα περιθώρια κέρδους των μονάδων υδρογονοπυρόλυσης και των μονάδων υδροεπεξεργασίας αποστάγματος σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία STAX® της Albemarle μπορεί να βελτιστοποιήσει τους συνδυασμούς καταλυτών Nebula, Celestia και MIDW™, επιδεικνύοντας απαράμιλλη απόδοση κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες επεξεργασίας, επιτρέποντας τη δημιουργία αξίας πέρα από τη μονάδα υδροεπεξεργασίας χάρη στις λειτουργικές γνώσεις της ExxonMobil.

Σχετικά με την ExxonMobil Catalysts and Licensing LLC

Οι κατοχυρωμένοι υπερσύγχρονοι καταλύτες και οι προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας της ExxonMobil βοηθούν τα διυλιστήρια και τις βιομηχανίες πετροχημικών να αυξήσουν την παραγωγική ικανότητα, να μειώσουν το κόστος, να βελτιώσουν τα περιθώρια, να μειώσουν τις εκπομπές και να λειτουργήσουν ασφαλείς, αξιόπιστες και αποδοτικές εγκαταστάσεις. Επιθυμείτε καλύτερα αποτελέσματα για όλες τις ανάγκες διύλισης, φυσικού αερίου και χημικών προϊόντων; Επισκεφθείτε το www.catalysts-licensing.com.

Σχετικά με την ExxonMobil

Η ExxonMobil, η μεγαλύτερη διεθνής εταιρεία ενέργειας η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, χρησιμοποιεί την τεχνολογία και την καινοτομία για να βοηθήσει στην κάλυψη των αυξανόμενων ενεργειακών αναγκών του κόσμου. Η ExxonMobil διαθέτει έναν κορυφαίο στον κλάδο κατάλογο πόρων, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διύλισης και εμπορίας πετρελαϊκών προϊόντων και η χημική της εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.exxonmobil.com ή ακολουθήστε μας στο Twitter www.twitter.com/exxonmobil.

Σχετικά με την Albemarle

Η Albemarle Corporation, με έδρα το Charlotte στη Βόρεια Καρολίνα, είναι μια παγκόσμια εταιρεία εξειδικευμένων χημικών προϊόντων η οποία κατέχει κορυφαία θέση στα προϊόντα λιθίου, βρωμίου και τους καταλύτες διύλισης. Ενισχύουμε τις δυνατότητες των εταιρειών σε πολλές από τις μεγαλύτερες και πιο κρίσιμες βιομηχανίες στον κόσμο, από την ενέργεια και τις επικοινωνίες έως τις μεταφορές και τις ηλεκτρονικές συσκευές. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις προστιθέμενης αξίας που τους κάνουν πιο ανταγωνιστικούς. Οι λύσεις μας συνδυάζουν την καλύτερη τεχνολογία και τα συστατικά με τις γνώσεις και την τεχνογνωσία της ομάδας μας η οποία αποτελείται από χειριστές, επιστήμονες και μηχανικούς με μεγάλη εμπειρία και υψηλό επίπεδο ικανοτήτων.

Αυτό που μας παρακινεί είναι να ανακαλύπτουμε και να εφαρμόζουμε νέες και καλύτερες λύσεις με βάση την απόδοση. Σκεφτόμαστε πέρα από τις συνήθεις επιχειρηματικές δραστηριότητες για να δώσουμε ώθηση στην καινοτομία η οποία δημιουργεί σταθερή αξία. Η Albemarle απασχολεί περίπου 5.400 άτομα και εξυπηρετεί πελάτες σε περίπου 100 χώρες. Δημοσιεύουμε τακτικά πληροφορίες στο www.albemarle.com, καθώς και ενημερώσεις για εκδηλώσεις, νέα, οικονομικές επιδόσεις, παρουσιάσεις και webcast επενδυτών, συμφωνίες εκτός GAAP, υποβολές εκθέσεων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) και άλλες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας, τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και τις αγορές που εξυπηρετεί.