Για 16η χρονιά πραγματοποιείται στα Χανιά η Έκθεση «ΟιΝοτικά» , με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες από 35 Κρητικά Οινοποιεία, να μιλήσουν με τους οινοποιούς, προκειμένου να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete.

Στην έκθεση θα λειτουργεί και οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού, όπου οι φιάλες θα πωλούνται σε συμβολική τιμή και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο “Ορίζοντας”.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως σεμινάριο κρασιού στα Αγγλικά. Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για μια νέα συνεργασία του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, το έργο WineΜanΤour, που υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο του Geisenheim σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και άλλους ακαδημαϊκούς και μη ετέρους από τον χώρο του οίνου, με βασικό στόχο την δημιουργία ενός μεταπτυχιακού προγράμματος στον Οινοτουρισμό.