Ο ΟΑΣΘ παρέλαβε τα πρώτα λεωφορεία που παρουσίαζαν βλάβες και επισκευάστηκαν από την ΕΛΒΟ, στο πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στις δύο διοικήσεις. Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL
Ο ΟΑΣΘ παρέλαβε τα πρώτα λεωφορεία που παρουσίαζαν βλάβες και επισκευάστηκαν από την ΕΛΒΟ, στο πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στις δύο διοικήσεις. Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα» ευχήθηκε στους/στις νέους/νέες οδηγούς του ΟΑΣΘ λίγα δευτερόλεπτα πριν πιάσουν τιμόνι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Κώστας Ταγγίρης, υπογραμμίζοντας ότι οι νέες προσλήψεις αφήνουν ήδη το θετικό τους αποτύπωμα στην πόλη, αφού ανέρχονται σε 295 τα οχήματα που κυκλοφορούν σήμερα, «ένα νούμερο που φάνταζε απρόσιτο μέχρι πριν λίγες εβδομάδες».

Με τις προσλήψεις οδηγών στον οργανισμό, που είναι οι πρώτες στον ΟΑΣΘ μετά από 12 χρόνια, «κυκλοφορούν μεσοσταθμικά 50 επιπλέον λεωφορεία κάθε μέρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, κάτι που βελτιώνει ουσιαστικά το πρόσωπο των αστικών συγκοινωνιών της πόλης», εξήγησε ο κ. Ταγγίρης στη διάρκεια μικρής τελετής που διοργανώθηκε το πρωί στο αμαξοστάσιο του οργανισμού στην περιοχή Φοίνικα του δήμου Καλαμαριάς.

Υπενθυμίζεται ότι από την περασμένη Παρασκευή, οπότε έπιασαν δουλειά οι πρώτοι 75 από τους συνολικά 150 οδηγούς που προσλαμβάνει ο ΟΑΣΘ, λεωφορεία τα οποία ήταν καθηλωμένα στα αμαξοστάσια, λόγω έλλειψης οδηγών, ξαναβγήκαν στους δρόμους.

«Ο ΟΑΣΘ πλέον πατάει γερά στα πόδια του, οι πολίτες και οι επισκέπτες δικαιούνται καλύτερες αστικές συγκοινωνίες, εργαζόμαστε καθημερινά και επίμονα για να τους δικαιώσουμε» τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού.

Οι νέοι οδηγοί που κάθισαν σήμερα για πρώτη φορά στο τιμόνι, ανάμεσα τους και δύο γυναίκες, σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, εξέφρασαν τη χαρά τους για τη νέα τους εργασία, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό γι’ αυτούς να εντάσσονται σε έναν οργανισμό που τους δίνει την ευκαιρία να προσφέρουν με την εργασία τους στην κοινωνία.