Για τα νέα ψηφιακά προϊόντα bizpay App και myAlpha Vibe, καθώς και τις ψηφιακές υπηρεσίες myAlpha Ραντεβού & myAlpha Documents, βραβεύτηκε η Alpha Bank στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελώντας το μόνο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που βραβεύτηκε για την εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του.

Τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών διοργανώθηκαν για 14η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), το οποίο επιβραβεύει τις άριστες πρακτικές εξυπηρέτησης στην ελληνική αγορά και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της εξυπηρέτησης.

Ειδικότερα, η Alpha Bank απέσπασε:

-Distinction Award στην κατηγορία «η Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη» για το νέο πρωτοποριακό προϊόν myAlpha Vibe, το οποίο συνδέει γονείς και εφήβους, παρέχοντας τη δυνατότητα στους γονείς να δίνουν στα παιδιά τους χαρτζιλίκι από το My Alpha mobile εύκολα και με ασφάλεια.

– Distinction Award στην κατηγορία «Καλύτερη Εφαρμογή Mobile App στην εμπειρία του Χρήστη» για τη νέα 100% ψηφιακή λύση bizpay App, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εκδίδουν προπληρωμένες κάρτες στους υπαλλήλους και συνεργάτες τους για να πληρώνουν εταιρικά έξοδα, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να στέλνουν τα παραστατικά μέσα από την εφαρμογή.

– Distinction Award στην κατηγορία «Καλύτερος Συνδυασμός Διαύλων Εξυπηρέτησης Πελάτη» για τις υπηρεσίες myAlpha Ραντεβού & myAlpha Documents, οι οποίες επιτρέπουν στον Πελάτη να κλείσει ραντεβού με εκπρόσωπο της Τράπεζας σε κατάστημα ή να μιλήσει μαζί του με βιντεοκλήση ή τηλεφωνικά και να καταχωρήσει ψηφιακά τα απαραίτητα έγγραφα που του ζητούνται, από όποιο σημείο επιθυμεί.

O Chief Digital Officer του Ομίλου Alpha Bank, Μιχάλης Τσαρμπόπουλος δήλωσε με αφορμή τη διάκριση της Τράπεζας: «Η συγκεκριμένη σημαντική διάκριση από έναν αναγνωρισμένο θεσμό, όπως τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης πελατών, συνιστά επιβράβευση των προσπαθειών μας αναφορικά με την ανάπτυξη σύγχρονων και αποτελεσματικών προϊόντων και λύσεων εξυπηρέτησης. Στόχος μας είναι -αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δημιουργεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας- να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις και προϊόντα, που φέρνουν αμεσότητα, ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές με την Τράπεζα και ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας».