Η αυξημένη ζήτηση για αναβαθμισμένες, αλλά ταυτόχρονα προσιτές υπηρεσίες που εισήγαγε η Nova στις αρχές του έτους, είναι μοχλός ανάπτυξης για την εταιρεία, όπως τόνισε σήμερα η διοίκηση της ΝOVA στο πλαίσιο παρουσίασης 5G τηλεφώνου με τη δική της μάρκα σε συνεργασία με τη ZΤΕ.

Σε σχετική παρουσίαση, ο διευθύνων σύμβουλος της Nova κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, ανέφερε πως η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το πρώτο εξάμηνο του 2023, είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος στην κινητή τηλεφωνία και στην συνδρομητική τηλεόραση με ισχυρή αύξηση συνδρομητών, ως αποτέλεσμα της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Η Nova προχωρά το επενδυτικό της πρόγραμμα ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από ένα χρόνο, με τα 400 εκατομμύρια να έχουν ήδη επενδυθεί. Με την υποστήριξη της κλίμακας και της τεχνογνωσίας του Ομίλου United Group, ο οποίος έχει επενδύσει 1,8 δισ. ευρώ στην Ελλάδα καθιστώντας τον τέταρτο μεγαλύτερο επενδυτή στη χώρα, η Nova αναβαθμίζει συνεχώς το 5G δίκτυό της, επεκτείνει το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικής ίνας για το σπίτι και εμπλουτίζει το διεθνές και εγχώριο περιεχόμενό της.

«Η Nova προχωρά με το επενδυτικό σχέδιο των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, αυξάνοντας την πελατειακή της βάση, αναβαθμίζοντας τις υποδομές 5G, επεκτείνοντας το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικής ίνας για το σπίτι και εμπλουτίζοντας το περιεχόμενό της. Ολοένα και περισσότεροι πελάτες το αναγνωρίζουν αυτό και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας, συμβάλλοντας παράλληλα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer, ανέφερε «στην κινητή για το διάστημα Ιανουαρίου- Ιουνίου 2023 το 100% των νέων καθαρών νέων συνδέσεων είναι στη NOVA. Το σύνολο της αγοράς στην κινητή μεγάλωσε 76.600 γραμμές και από αυτές, τις 76.000 τις πήρε η NOVA. Στην τηλεόραση, οι καθαρές νέες συνδέσεις μεγάλωσαν στο ίδιο διάστημα του πρώτου εξαμήνου κατά 63.000 και από αυτό το 60% αφορά τη NOVA (38.000)».

Τέλος, αναφορικά με το Nova 5G Smartphone, που λανσάρετε στην αγορά, πρόκειται για ένα τεχνολογικά προηγμένο τηλέφωνο με την πιο προσιτή τιμή στην αγορά, με 3 χρόνια εγγύηση. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν οθόνη 6,52 ιντσών HD+, διπλή κύρια κάμερα 50 megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, μνήμη RAM 4GB, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υποστήριξη NFC για ανέπαφες πληρωμές μέσω τηλεφώνου. Γιορτάζοντας το λανσάρισμα του, το τηλέφωνο διατίθεται δωρεάν στους συνδρομητές του προγράμματος Unlimited All.