Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν στην οδό Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του κεντρικού δήμου, την Πέμπτη 3/8 και την Παρασκευή 4/8, από τις 8μμ έως τις 6πμ.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την πλατεία ΧΑΝΘ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας.

Την Παρασκευή δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) από το ύψος της συμβολής της με την πλατεία ΧΑΝΘ (οδός Αγγελάκη) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Εθνικής Αμύνης, Αγγελάκη και Νικολάου Γερμανού θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.