Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία ‘Αμβυξ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Fever-Three ιδρύθηκε το 2005 από τους Charles Rolls & Tim Warrillow, λάτρεις των προϊόντων υψηλής ποιότητας, που οραματίστηκαν μία νέα κατηγορία mixers με φυσικά συστατικά που θα ενίσχυαν τη γεύση των καλύτερων οινοπνευματωδών ποτών με βασικό συστατικό τη φυσική κινίνη και το νερό πηγής. Τα Fever-Tree έχουν δημιουργηθεί με τα πιο αυθεντικά και ποιοτικά συστατικά στον κόσμο, όπως σμέουρα από τη Σκωτία, φρέσκο τζίντζερ από την Ακτή Ελεφαντοστού, κινίνη από το Κονγκό και λάιμ από το Μεξικό, ενώ συγχρόνως δεν περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά και συντηρητικά.

Ο Γιάννης Αρτινός, γενικός διευθυντής της ‘Αμβυξ, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που τα Fever-Tree εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την κορυφαία εταιρεία mixers & tonics. Ανυπομονούμε να τα αναδείξουμε ως την πρωτοπόρα μάρκα παγκόσμιας εμβέλειας που είναι, και να λάβουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά του Έλληνα καταναλωτή».
Τα Fever Three κυκλοφορούν στην Ελλάδα σε 10 ξεχωριστές γεύσεις: Pink Grapefruit Soda, Premium Soda Water, Elderflower Tonic Water, Premium Indian Tonic Water, Mediterranean Tonic Water, Raspberry & Rhubarb Tonic Water, Ginger Beer, Ginger Ale, Sicilian Lemonade και Distillers Cola.