Το παρόν και το μέλλον της ΟΛΘ ΑΕ και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, γνώρισαν μέσω τρισδιάστατης διαδραστικής μακέτας, οι πρόξενοι που συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης, και οι οποίοι εκπροσωπούσαν περισσότερες από 25 χώρες.

Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΟΛΘ ΑΕ, η συνεδρίαση του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, και στη διάρκειά της οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την πορεία υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου, τη στρατηγική επέκτασής της στην ενδοχώρα και την αναβάθμιση των υποδομών, του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, εκτενώς συζητήθηκε η ανάπτυξη της συνδεσιμότητας του λιμένα δια θαλάσσης και ξηράς, καθώς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνδέεται απευθείας με τα μεγαλύτερα της Βόρειας Ευρώπης και άλλα σημαντικά στην ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου. Επίσης, επί τάπητος τέθηκε και η επέκταση που έχει πετύχει η ΟΛΘ ΑΕ στις συνδυασμένες μεταφορές, με την απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ του λιμένα της Θεσσαλονίκης με τη Βουλγαρία και τη Σερβία.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η φιλοξενία του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της ΟΛΘ Α.Ε. και τους ευχαριστούμε θερμά για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την πλήρη στήριξη τους», επισήμανε ο εκτελεστικός πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος.