Επτά νέες σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., στη λαμπρή τελετή απονομής των φετινών Supermarket Awards 2022, παρουσία σημαντικών θεσμικών εκπροσώπων, αλλά και διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων του Ελληνικού Λιανεμπορίου.

Η εταιρεία – leader στον τομέα προσωπικής υγιεινής στην Ελλάδα, η οποία παράγει τα αγαπημένα προϊόντα EveryDay, Babylino, Pom Pon, Babycare, Sani, Wet Hankies κ.ά, τιμήθηκε τόσο για τα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί όσο και για τα καινοτόμα προϊόντα που παράγει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

  • TOP NON-FOOD SUPPLIER OF THE YEAR. Η ΜΕΓΑ αναδείχτηκε προμηθευτής της χρονιάς 2022, στον τομέα non food όπου δραστηριοποιείται.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία “Εταιρική́ Κοινωνική́ Ευθύνη (CSR) – Περιβάλλον” για τη συνολική συμβολή της στη βιώσιμη ανάπτυξη. Μέσα από το στοχευμένο Πρόγραμμα βιωσιμότητας με τίτλο Act Green, η ΜΕΓΑ υλοποιεί έμπρακτα τις δεσμεύσεις της για δημιουργία θετικού περιβαλλοντικού αντικτύπου.
  • Gold Βραβείο στην κατηγορία “Κοινές Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”, για το πρόγραμμα «ΚΑΘΑΡΟ ΑΙΓΑΙΟ», που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με την Εναλεία και τα My market, με στόχο τον καθαρισμό πλαστικών από τις θάλασσες, τα οποία ανακυκλώνονται και συμβάλλουν στην Κυκλική Οικονομία.
  • Gold Βραβείο στην κατηγορία “Marketing & Επικοινωνία (Non-Food)” για την επιτυχημένη επικοινωνιακή στρατηγική των σερβιετών EveryDay Sensitive with Cotton Maxi Night η οποία, μέσω ενός καινοτόμου concept που αναπτύχθηκε σε 3 πυλώνες δράσης (USP’s, ΕΚΕ, Βιωσιμότητα), ανέδειξε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.
  • Silver Βραβείο στην κατηγορία “Νέα Συσκευασία” για το προϊόν πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants-Night use Tested, που σχεδιάστηκε υιοθετώντας και συστήνοντας ορθές περιβαλλοντικές πρακτικές.
  • Silver Βραβείο στην κατηγορία Εταιρική́ Κοινωνική́ Ευθύνη (CSR) – Άνθρωπος για τις κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί η ΜΕΓΑ συνολικά για την Κοινωνία. Η εταιρεία, εδώ και χρόνια σχεδιάζει και υλοποιεί στοχευμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιουργώντας θετικό κοινωνικό αντίκτυπο με την συνεχή στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία “Επιτυχημένη Εισαγωγή́ Προϊόντος/Σειράς προϊόντων για τα Wet Hankies Antibacterial Extra Safe XL, που εξασφαλίζουν ενισχυμένη αντιβακτηριδιακή προστασία και κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2, τα οποία τοποθετήθηκαν πανελλαδικά τόσο σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής, όσο και σε επιλεγμένα σημεία υψηλών απαιτήσεων προστασίας.

Η ΜΕΓΑ για περισσότερα από 40 χρόνια έχει ταυτιστεί με την Ποιότητα, την Καινοτομία και την Υπευθυνότητα. Οι ανωτέρω διακρίσεις αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο καθώς και τη διαρκή συμβολή της στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.