Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το νέο κέντρο διαλογής της ACS στην οδό Πέτρου Ράλλη, ύψους 40 εκατ. ευρώ, παρουσίασε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Κώστας Μενεγάκης στο 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών.
Όπως τόνισε ο κ. Μενεγάκης, στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι οποίες θα λειτουργήσουν στα τέλη Οκτωβρίου, αναπτύσσονται το νέο κέντρο διαλογής, γραφειακοί και αποθηκευτικοί χώροι, με 90 σημεία φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων και parking 240 αυτοκινήτων.
Το νέο κέντρο διαλογής θα μπορεί να εξυπηρετεί 50.000 αποστολές την ώρα και σε συνεργασία με το κέντρο διαλογής της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία θα διαχειρίζεται 60.000 αποστολές την ώρα.
«Παρά την πανδημία, οι εργασίες στο νέο κέντρο διαλογής συνεχίστηκαν, όπως και οι επενδύσεις για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της τρέχουσας περιόδου», τόνισε ο κ. Μενεγάκης.
«Την περίοδο της πανδημίας η αύξηση των αποστολών ξεπέρασε το 70% και ο βαθμός δυσκολίας παράδοσης πάνω από 90%», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της ACS, υπογραμμίζοντας ότι η εταιρεία προχώρησε σε άμεσες και γρήγορες επενδύσεις πάνω από 7 εκατ. ευρώ σε νέα συστήματα διαλογής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πρόσθετο στόλο και σε εφαρμογές πληροφορικής.
«Όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιήσαμε επενδύσεις και εισαγάγαμε λύσεις για τη βελτίωση της ικανοποίησης του πελάτη. Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει μπει πλέον στη ζωή μας και η ανάπτυξη του κλάδου θα συνεχιστεί», σχολίασε ο κ. Μενεγάκης.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • ACS