Η εταιρεία συμμετέχει στο ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, το οποίο προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε νέους που θέλουν να σπουδάσουν.

Μία πλήρη υποτροφία σε έναν νέο ή μία νέα που επιθυμεί να ακολουθήσει σπουδές στο Deree – The American College of Greece προσφέρει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε., συμμετέχοντας έτσι στο ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής βοήθειας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος το οποίο ξεπερνά τα 8 εκ. ευρώ ετησίως. Η υποτροφία καλύπτει το 100% των διδάκτρων για πλήρη φοίτηση στο Deree, έχει κριτήρια τόσο την επίδοση, όσο και την οικονομική κατάσταση του/της υποψηφίου/ας, και θα ισχύσει από το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2021 έως το 2024.
Η περίοδος για την υποβολή των αιτήσεων θα ανοίξει τον Μάιο του 2021.
Πιο συγκεκριμένα, τα κριτήρια για την κατάθεση υποψηφιότητας περιλαμβάνουν:
O ενδιαφερόμενος
να πληροί όλες τις προϋποθέσεις εισαγωγής και φοίτησης στο Deree
να έχει ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του σε ελληνικό λύκειο με γενικό μέσο όρο άνω του 17 (ή αντίστοιχο)
να επιδεικνύει τεκμηριωμένη οικονομική ανάγκη
να είναι ακαδημαϊκά υποσχόμενος/η
Η πανδημία του COVID-19 μπορεί να άλλαξε το παγκόσμιο τοπίο, ωστόσο το Κολλέγιο δεν την άφησε να σταθεί εμπόδιο στην αποστολή της και την αξία της εκπαίδευσης ενώ στέκεται ευγνώμον για τη νέα αυτή συνεργασία με τα ελληνικά σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που προσφέρουν μία αχτίδα ελπίδας σε φερέλπιδες νέους στην Ελλάδα τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των νέων γενεών είναι σημαντικός παράγοντας προόδου της κοινωνίας, η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ έχει την τιμή να συμμετέχει στο πρόγραμμα υποτροφιών του Deree, δίνοντας την ευκαιρία σε καθέναν και καθεμία που το επιθυμεί, να συμμετέχει στα εξαιρετικά μαθήματα του Deree και, ακόμα και σε αυτούς τους απαιτητικούς καιρούς, να διευρύνει τους ορίζοντές του/της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν και άλλες υποτροφίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Οικονομικής Βοήθειας και Σχεδιασμού, στα τηλέφωνα: +30 210 600 9800, ext. 1304, 1305, 1306, 1327 ή μέσω e-mail.

Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και διαρκών αγαθών.
Διαθέτει 429 Καταστήματα και 6 Κέντρα Διανομής στην Ελλάδα, εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 340.000 πελάτες καθημερινά, απασχολεί 28.100 εργαζομένους και συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 Προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η ιστορία της ξεκινάει το 1954 από τα Πετράλωνα, όταν τα αδέλφια Σπύρος και Γιάννης Σκλαβενίτης και ο φίλος τους Μιλτιάδης Παπαδόπουλος ιδρύουν μία εταιρεία, η οποία έχει ως δραστηριότητα τη χονδρική πώληση τροφίμων σε παντοπωλεία, τη συσκευασία και τη διάθεση μπαχαρικών σε καρτέλες.  
Το 1967, βασιζόμενοι σε ένα νέο μέσο επικοινωνίας για την εποχή, το τηλέφωνο, δημιούργησαν την ΤΗΛΕΞΥΠ, την πρώτη εταιρεία τηλεφωνικών παραγγελιών στην Ελλάδα και το 1971 ίδρυσαν το 1ο Supermarket της Επιχείρησης, στη Λεωφόρο Κηφισού 80 στο Περιστέρι.
Τα χρόνια που ακολούθησαν, η Επιχείρηση αναπτύχθηκε με σταθερά βήματα, παραμένοντας πιστή στις Αρχές και στις Αξίες που θεμελίωσαν οι Ιδρυτές της, επιδιώκοντας πάντα να διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας σε τιμές «τόσο φθηνά όσο πουθενά», να προσφέρει ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση και να συμβάλλει στην πρόοδο της κοινωνίας μας.
­

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 146 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-IB Pierce, το Deree, που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.

Σχετικά με το Deree – The American College of Greece
Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 34 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 8 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.