Σκουπίδια σε ανεξέλεγκτη χωματερή - τα απόβλητα ΑΕΚΚ και τα γεωργοκτηνοτροφικά δημιουργούν νέους ΧΑΔΑ
Σκουπίδια σε ανεξέλεγκτη χωματερή - τα απόβλητα ΑΕΚΚ και τα γεωργοκτηνοτροφικά δημιουργούν νέους ΧΑΔΑ
Πηγή Εικόνας: Gerardo Gómez / Pixabay

Σύμβαση για την συλλογή και μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών και υπολειμμάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου υπέγραψε ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Creta Recycling».

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος, και αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ με τη νέα σύμβαση εξασφαλίζεται η μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών του δήμου από την εν λόγω εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη αποκομιδής με ειδικά οχήματα, περισυλλογής και εναπόθεσης των συγκεκριμένων υλικών.

«Η συνεργασία του δήμου με την εταιρεία θα συνεχιστεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, όπου η έλλειψη προσωπικού καθώς και η δυστοκία που παρατηρείται αναφορικά με τις διαδικασίες συντήρησης των δημοτικών οχημάτων επιτείνουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, αφού η καθαριότητα είναι θεμελιώδες ζήτημα για κάθε δήμο και ειδικά για έναν δήμο όπως ο δικός μας, ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο», ανέφερε ο κ. Ζερβός. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μέσα από αυτήν τη διαδικασία, με τη συνδρομή -κυρίως- των πολιτών, «καλούμαστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον, να μειώσουμε τον όγκο των απορριμμάτων, να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας».