Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ)
Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ)
Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ)
Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ)
Πηγή Εικόνας: bep.gr

Έφυγε από τη ζωή χθες, Κυριακή, από επιπλοκές του κορονοϊού Covid-19 ο πρόεδρος του  Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΒΕΠ, ο κ. Μιχάλαρος απεβίωσε μετά από 49 μέρες νοσηλείας σε ΜΕΘ.

Η ανακοίνωση της ΚΕΕ

Η επιμελητηριακή κοινότητα «έχασε» ένα δραστήριο μέλος της, τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανό Μιχάλαρο, μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος δήλωσε: «Αποχαιρετούμε έναν μαχητή και φίλο, τον συνάδελφο Ανδριανό Μιχάλαρο, πρόεδρο του ΒΕΠ. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Εξάλλου, η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με ψήφισμά της αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Να παραστεί εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην εξόδιο ακολουθία.
2. Να εκφράσει την βαθιά της θλίψη, τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και την συμπάθειά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
3. Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος.
4. Να διατεθεί ένα ποσόν σε ευαγή ιδρύματα καθ’ υπόδειξη της οικογενείας του.
5. Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα Γραφεία της κατά την ημέρα της εξόδιας ακολουθίας.
6. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο και να αναρτηθεί στα Γραφεία της.
7. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος στην προσεχή συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής και της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ

Οπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΕΣΑ και του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης, «η Επιμελητηριακή οικογένεια και ο κόσμος του επιχειρείν στον Πειραιά έχασε ένα από τα εξέχοντα μέλη της. Η απώλεια του Ανδριανού Μιχάλαρου, του ανθρώπου που είχε αφοσιωθεί στην επιχειρηματικότητα, την προβολή, αλλά και την προάσπιση των θεμάτων που απασχολούν την μεταποίηση, μας λυπεί βαθύτατα.

Τόσο από τη θέση του Προέδρου του Π.ΕΣ.Α., όσο και του Ε.Β.Ε.Π, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον εκλιπόντα σε μία σειρά θεμάτων που απασχόλησαν και απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα, με κορυφαία περίπτωση αυτή της πανδημίας από την οποία, δυστυχώς, ηττήθηκε και εκείνος.

Στην οικογένεια, στους συναδέλφους, τους φίλους του, αλλά και τη διοίκηση του Β.Ε.Π., εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου…»