Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2020, παρατείνει ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο διαγωνισμό Βράβευσης Εφευρετών, κατανοώντας τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω πανδημίας.

Επιπλέον, ο οργανισμός διευρύνει τη δυνατότητα συμμετοχής, καθώς καλεί να συμμετάσχουν και οι εφευρέτες οι αιτήσεις των οποίων έχουν δημοσιευθεί ή τα διπλώματα έχουν χορηγηθεί μέχρι και την προηγούμενη της ημερομηνίας υποβολής του αιτήματος συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Οι λοιποί όροι συμμετοχής παραμένουν ως έχουν.

Διαδικτυακή ημερίδα

Στο μεταξύ, ο ΟΒΙ γνωστοποιεί ακόμη ότι, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) σε συνεργασία με την Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του οργανισμού, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου (EPLO) και το Ίδρυμα Ωνάση, διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Data-Enabled Intellectual Property Rights» την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10.00.

Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι την ημερίδα μπορούν να κάνουν την προεγγραφή στο σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_8Xon-NJPRKmaFt4-GqHGqg