Νέα εμπορική πολιτική διαμορφώνει η διοίκηση της ΔΕΗ, με την απόφασή της να πλασάρει στην αγορά ένα νέο προϊόν, που, σκοπό έχει, να συγκρατήσει την πελατειακή της βάση, και το οποίο απευθύνεται κυρίως στους συνεπείς καταναλωτές, προσφέροντας ένα νέο ελκυστικό πακέτο.

Το νέο myHome Enter έχει χαμηλότερη χρέωση ανά kwh κατά 5% σε σχέση με το τρέχον τιμολόγιο της ΔΕΗ. Από τα 0,11058 ευρώ ανά kwh υποχωρεί στα 0,10500 ευρώ ανα kwh για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Τα κίνητρα για την προσέλκυση πελατών, τόσο από την ελεύθερη αγορά, αλλά και για τους νυν πελάτες της  ΔΕΗ, που θα κερδίσουν έκπτωση 100 ευρώ από τον πρώτο λογαριασμό ρεύματος, με αποτέλεσμα η τιμή της kwh να υποχωρεί στα 0,09500 ευρώ. Συνεπώς, οι χρήστες της ΔΕΗ που θα το επιλέξουν, θα έρθουν πιο κοντά στα τιμολόγια της αγοράς ενέργειας, που, να σημειωθεί, διαμορφώνονται στην περιοχή των 0,075 ευρώ ανά kwh.

Η απόφαση της ΔΕΗ με το νέο πρόγραμμα myHome Enter κλείνει την ψαλίδα με την αγορά και προβάλλει πιο ανταγωνιστικά στο καταναλωτικό κοινό.

Οι καταναλωτές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα λάβουν επιπλέον έκπτωση 5% στον εκκαθαριστικό λογαριασμό τους και, όταν η εξόφληση του λογαριασμού γίνει με πάγια τραπεζική εντολή, θα λάβουν ακόμη 2% στο λογαριασμό τους.

Η έκπτωση των 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό θα τεθεί σε ισχύ για την κατηγορία των καταναλωτών που θα ζητήσει να ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Οι καταναλωτές που θα το επιλέξουν, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα παραμένουν σε αυτό για δύο χρόνια με την υπογραφή της σύμβασης.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Γιώργος Καρακούσης, δήλωσε ότι ο βασικός πυλώνας του Business Plan της επιχείρησης είναι ο εκσυγχρονισμός της Εμπορίας, «με στόχο να προσφέρουμε ποιοτικότερες υπηρεσίες και στοχευμένα προϊόντα που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των  πελατών μας». Προσθέτει, δε, ότι η ενεργοποίηση του ΔΕΗ myHome Enter μπορεί να γίνει σε ένα από τα κατάστημα της ΔΕΗ ή τηλεφωνικά, χωρίς χρέωση από σταθερό ή κινητό στο 800 9001000, ενώ οι υφιστάμενοι πελάτες της ΔΕΗ  μπορούν να το ενeργοποιήσουν με ευκολία μέσα από την εφαρμογή του ebill.